İslam Ulusu Başkanı'ndan Dünyayı Sarsan Açıklama

‘İslam Ulusu’ adlı siyahi Müslümanların kurduğu örgütün başkanı Louis Farrakhan, ABD Başkanı Barack Obama'nın hayatının tehlikede olduğunu iddia etti.

İslam Ulusu Başkanı'ndan Dünyayı Sarsan Açıklama
ABD'nin Şikago kentinde 'İslam Ulusu 'taraftarlarına seslenen Louis Farrakhan, ırkçı nefretin yükselişte olduğuna dikkati çekerek, söz konusu nefretin 'Obama'yı öldürme 'girişimiyle sonuçlanabileceğini söyledi.

Yahudilerin ABD'de politika ve medya üzerindeki etkisine dikkat çeken Farrakhan, bir Yahudi dergisinin ABD Başkanı Obama'nın öldürülmesi için İsrail'e yardım çağrısı yaptığını hatırlattı.

'İslam Ulusu 'başkanı Farrakhan, 11 Eylül saldırısının Ortadoğu'da savaş çıkarmak için ABD hükümetleri tarafından planlandığını da iddia etti.

El Kaide lideri Usame bin Ladin'in yakalanmak yerine öldürülmesinin tercih edildiğini savunan Louis Farrakhan, ABD'nin Ladin'le yüzleşmeyi göze alamadığını savundu.

OBAMA'YA 'İRAN' UYARISI
Farrakhan, ABD Başkanı Obama'yı Ortadoğu'daki 'Arap Baharı 'na verdiği destek nedeniyle ise sert biçimde eleştirdi. Farrakhan İran'a karşı olası bir askeri saldırıya da karşı olduğunu söyledi.

'İslam Ulusu 'örgütü başkanı Louis Farrakhan, Libya devrik lideri Muammer Kaddafi'nin linç edilerek öldürülmesini de kınadığını belirtti.