İhsangazi'de Jandarmayla Ortak Eğitim

Kastamonu'nun İhsangazi ilçesinde Orman İşletme Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından ortak eğitim semineri düzenlendi.

İhsangazi'de Jandarmayla Ortak Eğitim
Kastamonu'nun İhsangazi ilçesinde Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı İhsangazi Orman İşletme Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen “6831 Sayılı Orman Kanunu Kapsamında Jandarmanın Görev ve Sorumlulukları” konulu eğitim semineri gerçekleştirildi.

Eğitim seminerine İhsangazi Kaymakamı Erdal Çetinbaş, Orman Bölge Müdür Yardımcısı Bayram Koçkaya, Jandarma Karakol Komutanı Savaş Sözeyatanoğlu, İlçe Emniyet Amiri Hasan Türk, Orman Zararlıları ile Mücadele Şube Müdürü Muharrem Uçukoğlu, Orman İşletme Müdür Orhan Şahin, işletme şefleri, muhafaza memurları, Jandarma Karakolunda görevli astsubay, uzman jandarma, er ve erbaşlar katıldı.

Seminerde Orman Bölge Müdürlüğü Avukatı Emine Müezzinoğlu tarafından 6831 Sayılı Orman Kanununda jandarmanın görev ve sorumlulukları, orman kanununda suç sayılan eylemler ve bu eylemlerle ilgili tanzim edilecek tutanaklar ile ilgili bilgiler verildi.
Kaynak: İHA