Gürcü Öğrenciler Antalya'da Türkçe Pratik Yaptı

Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te faaliyet gösteren Uluslararası Nikoloz Tseretelli Türk Koleji öğrencileri Antalya’da Türkçe pratik yaptı.

Toros İlköğretim Okulu 'nun misafiri olan Gürcü öğrenciler 10 gün boyunca Türk kültürünü de yakından tanıma imkanı buldu.

Tiflis 'teki okullarında Türkçe dersi gören öğrenciler Antalya 'da Türkçe pratik yaptı. Toros İlköğretim Okulu öğrenci velileri tarafından aile ortamında misafir edilen öğrenciler ayrıca ders saatlerinde okulda Türkçe derslerine katılarak Türkçelerini geliştirdi. Yabancı öğrenciler, ders saatleri dışında da Antalya 'yı gezdi.

Toros Eğitim Kurumları olarak her yıl yurt dışından çeşitli ülkelerden misafirleri ağırladıklarını belirten Toros İlköğretim Okulu Müdürü Onur Meşekoparan, 'Bu gelen misafirler okulumuz öğrencilerinin vizyonlarını geliştirirken onlara ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşatıyor. Gürcistan 'dan gelen öğrencileri misafir eden Türk kültürünü en güzel şekilde temsil eden değerli velilerimize yürekten teşekkür ediyorum. 'diye konuştu.

Öğrencilere rehberlik eden Türkçe öğretmeni Musa İnci de 'Toros Koleji 'ne bize gösterdikleri misafirperverlik için çok teşekkür ediyoruz. 'dedi.