Gaib, Türk Eximbank’ı Gaziantep’te Ağırlayacak

Güneydoğu Anadolu İhracatçılar Birliği (GAİB)’nin ev sahipliğinde, Türk Eximbank tarafından, ihracatçılar, sanayici ve iş adamlarına yönelik olarak ‘Türk Eximbank Kredi ve Sigorta Programları Bilgilendirme Toplantısı’ 1 Mart Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Gaib, Türk Eximbank’ı Gaziantep’te Ağırlayacak
Türk Eximbank 'ın kredi ve sigorta programlarının tanıtılmasının hedeflendiği toplantıda, ihracatçıların merak ettiği çeşitli konular hakkında karşılıklı soru cevap şeklinde katılımcıların bilgilendirilmesi hedefleniyor. GAİB 'in yeni hizmet binasında gerçekleştirilecek toplantıya, Türk Eximbank Genel Müdürü Hayrettin Kaplan, Kredilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mesut Gürsoy, Ülke Kredilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Alaaddin Metin, Sigorta ve Garanti İşlemleri Daire Başkanı Cenan Aykut, Pazarlama ve Ürün Geliştirme Müdürü Metin Çelik ve çok sayıda katılımcının gelmesi bekleniyor.

Toplantıya Kahramanmaraş, Adıyaman, Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin, Siirt, Şırnak, Batman, Kilis ve birçok çevre ilden ihracatçının davet edildiği ifade edildi.