Fall Of The Samurai Ön Siparişleri Başladı

Total War Shogun 2 Fall of the Samurai ön siparişleri başladı. Japonya'nın yeni dünya düzeniyle sınavına şahitlik edin.

Fall Of The Samurai Ön Siparişleri Başladı
Üç özel klandan biri artık sizin! Bu benzersiz oyunu ilk alanlardan biri olmak ve muhteşem fiyat avantajını yakalamak istiyorsanız, orijinal oyunun tek adresi aralgame 'e davetlisiniz.

Efsanevi oyuna, efsanevi fiyat… Başarılı Total War: Shogun 2 serisinin bağımsız genişleme paketi Total War: Shogun 2 – Fall Of The Samurai bugün www.aralgame.com ve prestijli mağazaların internet sitelerinde 59,99 TL 'lik çok özel fiyatı ile ön siparişe açılıyor. Türk oyunculara özel olarak belirlenen ön sipariş fiyatını yakalayın, ön siparişe özel olarak sunulan Saga Klanı ile heyecana kaldığınız yerden devam edin…

Muhteşem fiyat avantajı ile ön siparişe açılacak olan Total War: Shogun 2 – Fall Of The Samurai, Mart ayının sonunda stratejileri baştan belirlemek için satışa sunulacak.

Saga klanı sanayiciliğe önem veren bir klan. Hem savaş, hem de politika alanında ileriyi düşünen bu klan Batılı güçlerin teknolojik etkilerini kucaklamış, kendilerini adadıkları İmparatorluk adına topçu silahlarında ve modern savaş gemilerinde uzmanlaşmışlardır.

Ön sipariş paketleri ve nasıl temin edebileceğinizle ilgili bilgiler için lütfen www.aralgame.com adresini ziyaret edin.

Total War: SHOGUN 2, önceki oyunlarda bulunan 3D kara ve deniz savaşları, detaylı sefer haritası gibi özellikleri mükemmelleştirirken, heyecan dolu yeni çokluoyuncu deneyimleri ekleyerek başarılı Total War serisinin çıtasını daha da yükseltiyor. Total War: SHOGUN 2, 2011 Mart ayında piyasaya çıkmıştı.

Daha fazla bilgi ve sık sorulan sorular için Total War Türkiye resmi fan sitesine bakabilirsiniz.