EYDER'den Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Yazıcı'ya Ziyaret

Ocak ayında Tokat Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Levent Yazıcı, Erbaa'da faaliyet gösteren gönüllü eğitimcilerden oluşan Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (EYDER) başkan ve yönetimini makamında kabul etti.

Tokat 'ın Erbaa ilçesinde bulunan Erbaa Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (EYDER) heyeti, göreve yeni başlayan Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete EYDER Başkanı Mustafa Erarslan ve dernek yöneticileri katıldı. Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Yazıcı'ya dernek çalışmalarını anlatan EYDER Başkanı Erarslan, “6 yıldır faaliyet gösteren bir dernek olarak her eğitim ve öğretim döneminde ilçede bulunan ve üyemiz olan gönüllü öğretmenlerle birlikte dar gelirli ailelerin çocuklarına ücretsiz kurslar vermekteyiz, kurslarımız sayesinde fen, öğretmen ve sağlık meslek liselerine öğrenci kazandırmanın mutluluğunu yaşamaktayız. ' dedi.

Erarslan ayrıca, 'AB projelerinde ilçede faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerinin lokomotifi olarak çok sayıda proje gerçekleştirdik. Yurt içi ve yurt dışı olmak üzere çeşitli eğitim faaliyetlerinde bulunduk. Veli bilgilendirme seminerleri ile hem öğrencileri hem de velileri sınavlara hazırladık.” diye konuştu.

Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, bir ilçede bu kadar güzel faaliyetleri olan bir eğitim derneğinin bulunmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. Yazıcı ayrıca, yapılan ziyaret dolayısıyla sevindiğini belirterek, en kısa zaman iadeyi ziyaret için derneği ziyaret edeceğini söyledi.