Etso’dan Millilere Destek

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu, Zihinsel Engelliler Dünya Kayak Şampiyonası’nda yarışacak milli takım sporcularına malzeme desteğinde bulunarak şampiyona öncesi moral aşıladı.

Etso’dan Millilere Destek
Erzurum 'da yarın başlayacak olan 6. INAS Zihinsel Engelliler Dünya Kayak Şampiyonası öncesi Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası 'ndan anlamlı destek… ETSO Yönetim Kurulu, dünya kayak şampiyonasında mücadele edecek milli takım sporcularına malzeme desteğinde bulunarak moral aşıladı. Meclis Başkanı Saim Özakalın 'ın önerisiyle yönetim kurulu aldığı kararla milli takım sporcu ve teknik heyetine 25 adet milli takım eşofmanı hediye etti.Özel çocuklardan dünya şampiyonasında başarı beklediklerini ve bu başarıda Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası olarak bir nebze katkı yapmak istediklerini ifade eden Özakalın, “Böylesine anlamlı bir şampiyonayı Erzurum 'a kazandıran Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu 'na teşekkür ediyoruz. Bizim de teşkilat olarak milli takıma destek olmak için yönetimde bir karar aldık. Bu çocuklarımız her türlü övgü ve desteğe layık. Umarım şampiyonada yüzümüzü güldüren sonuçlar aldırır” diye konuştu.

ONLAR SEVİNİNCE BİZ DE SEVİNİYORUZ
Palan Otel 'de kamp yapan milli takıma malzemeleri vererek onların yüzünü güldüren ETSO 'nun bu davranışının kendileri için çok özel bir davranış olduğunu dile getiren Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Gürdal Gümüş, “Çocuklarımızın arkasında bulunan başta ETSO yönetimi olmak üzere bizlere gönüllü çalışan ve destek olan tüm kişi ve kurumlara teşekkür ediyoruz” dedi. Bu arada ETSO 'nun malzemelerini elleriyle özel sporcularımıza giydiren ETSO Basın Müşaviri Lütfü İhsan Senir, çocukların mutluluğuna ortak olmaktan dolayı memnuniyetini dile getirdi.
Kaynak: İHA