Edremit'te Erbakan İçin Mevlit Okutuldu

Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın ölümünün 1.yıldönümünde Edremit Anadolu Gençlik Derneği (AGD) tarafından mevlit okutuldu.

Edremit'te Erbakan İçin Mevlit Okutuldu
Alemizade Camisi 'nde yatsı namazı sonrası okunan 54. Hükümet'in Başbakanı rahmetli Necmettin Erbakan ve geçmişlerimizin ruhu için gecede, huşu için de Kur 'an-ı Kerim, mevlid ve ilahiler okundu.

Törene, AGD Başkanı Av. Ramazan Yıldırım, SP ilçe başkanı Ahmet Tevfik Şenol, Erbakan 'ın uzun süre şoför ve korumalığını yapan Osman Akgün, teşkilat mensupları partililer ile vatandaşlar katıldı. Tören sonrası katılanlara helva ikramında bulunuldu.

SP ilçe başkanı Ahmet Tevfik Şenol, “Dünyanın en önemli liderleri arasında yer alan Necmettin Erbakan'ın insanlığa verdiği mesajların bugün daha iyi anlaşılmaya başlandığını ' ifade etti. Şenol, bütün dünya halklarına siyonizmin gerçek yüzünü gösteren, emperyalist düzenlerin insanlığa yaptığı zulüm ve baskıları çok açık bir şekilde ortaya koyan Erbakan'ın dün söylediklerinin, bugün birer birer gerçekleştiğine de dikkat çekti.
Kaynak: İHA