Din Görevlilerinden Emniyet'e Çelik Yelek

Sivas'ın Suşehri ilçesinde bulunan din görevlileri, İlçe Emniyet Müdürlüğü personeline çelik yelek hediye etti.

Din Görevlilerinden Emniyet'e Çelik Yelek
Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törende konuşan İlçe Kaymakamı Mehmet Demiral, İlçe Müftülüğü tarafından güzel bir dayanışma örneği gösterildiğini söyleyerek, 'Müftülüğümüz öncülüğünde, imamlarımızın da desteğiyle İlçe Emniyet Müdürlüğümüze çelik yelek hediye edildi. Bu güzel düşüncelerinden dolayı, başta ilçe müftümüzün şahsına ve tüm din görevlilerimize teşekkür ediyor, tebrik ediyorum. İmamlarımız sadece manevi değil, maddi güvenliğimizi de düşünüyorlar. Bu yaptıkları davranış ise takdire şayandır. ' dedi.

Bölgenin güvenli bir bölge olduğuna işaret eden Demiral, 'Emniyet Müdürlüğümüz ve İlçe Jandarma Komutanlığımız, halkımızın güvenliği için gece gündüz çalışmaktadırlar. Bilindiği gibi, kısa süre önce Emniyet Müdürlüğümüze bağlı ekipler tarafından büyük miktarda sigara kaçakçılarına karşı bir operasyon yapıldı. Keza İlçe Jandarma Komutanlığımıza bağlı ekipler hayvan hırsızlarına karşı operasyon yaparak suçluları kısa sürede yakaladı. Bu, güvenlik güçlerimizin güzel başarılarıdır. Tabi ki bu operasyonları yaparken öncelikli olarak güvenlik güçlerimiz kendi güvenliğini almaları gerekmektedir. ' ifadelerini kullandı.

İlçe Müftüsü Bekir Civriz çelik yelekleri teslim etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederken, İlçe Emniyet Müdürü Cevat İratçı ise 'Bölgemiz terör bölgesi olmamasına rağmen, geçiş bölgesi olarak bilinmektedir. Bu nedenle teşkilatımızı her zaman olduğu gibi hazır hale getirdik. ' diye konuştu.

Kaynak: İHA