Cizre Polisinin Düzenlediği Futbol Turnuvası Başladı

Şırnak'ın Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği'nin ilköğretim öğrencilerine yönelik düzenlediği okullar arası halı saha futbol turnuvası başladı.

Cizre Polisinin Düzenlediği Futbol Turnuvası Başladı
Cizre Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği'nin düzenlediği İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün desteklediği okullar arası Halı Saha Futbol Turnuvası Emniyet Müdürlüğü bahçesindeki Halı Sahada Şehit Sait Atak İlköğretim okulu ve Vali Kamil Acun İlköğretim okulu arasındaki müsabaka ile başladı. Cizre Emniyet Müdürlüğüne ait halı sahada başlayan halı saha futbol turnuvasını İlçe Emniyet Müdürü Aydın Akkoca, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mesut Monis ve Ahmet Aktuğ ile Toplum Destekli Büro Amirliğipolisleri ile birlikte izledi. Toplum Destekli Büro Amirliği polisi Ersoy Öz, 'İlçemiz genelinde çocukların oyun oynayabilecekleri ve deşarj olabilecekleri alanların olmamasından dolayı çocukların eğlenmelerini sağlamak ve kendilerini sportif alanda göstermelerini sağlamak için bu turnuvayı düzenledik ' dedi.

Halı Saha Futbol Turnuvası'nın ilk maçında Şehit Sait Atak İlköğretim Okulu ve Vali Kamil Acun İlköğretim Okulu'nu 3-2 yenerek bir üst tura çıkma şansını elde ederken, turnuva sonunda 1, 2 ve 3. olacak ilköğretim okullarına değişik hediyelerin verileceği belirtildi.
Kaynak: İHA