CBÜSEM İlk Sertifikalarını Verdi

Celal Bayar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (CBUSEM) düzenlediği kurslara katılarak sınavlarında başarılı olan kursiyerlerine sertifikalarını verdi.

CBÜSEM İlk Sertifikalarını Verdi
18-19 Ocak 2012 tarihleri arasında CBÜ Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Vedat Bal tarafından verilen “Toplam Kalite Yönetimi” kursuna katılan 10 kursiyer ile 20-24 Şubat 2012 tarihleri arasında CBÜ Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Özlem Tokuşoğlu tarafından verilen “Yeni Gıda ve İçecek Geliştirme ve Fonksiyonel Gıda Teknolojisi & Gıda Katkı Maddelerinin Kullanımı” kursuna katılan ve eğitim sonunda yapılan sınav sonucunda başarılı olan 48 kursiyere, CBÜ Sinema Salonu 'nda gerçekleştirilen törenle sertifikaları verildi.

Törene katılan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Özkaya yaptığı konuşmada; iş dünyasının nitelikli eleman ihtiyacının artarak devam ettiğini ve CBÜSEM 'in bu nitelikli elemanların yetiştirilmesinde çok önemli bir rolü olacağını belirtti. CBÜSEM çatısı altında başlayan uzaktan eğitim çalışmaları ile bilgi veren Özkaya; şu an altyapı çalışmalarını tamamladıklarını, 3 ön lisans ve 2 yüksek lisans uzaktan eğitim programı için YÖK 'e başvurduklarını belirtti.

Ayrıca düzenlenecek uzaktan sertifika programları ile daha çok insana hizmet götürebileceğini kaydeden Özkaya önümüzdeki günlerde eğitimdeki kalitesi ile adından sıkça söz ettiren bir kurum olacaklarının altını çizdi. CBÜSEM ile hem öğrencilerine, hem personeline hem de Manisa Halkına hizmet etmek istediklerini söyledi. CBUSEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Özlem Uzun Araz ise, çok çeşitli alanlarda eğitimler organize ettiklerini, hem CBÜ öğrencilerine hem de Manisa halkına üniversitenin bilgi ve birikimini aktarmak istediklerini belirtti. Düzenledikleri eğitimler ve yürütecekleri projelerle, Manisa 'ya eğitim alanında renk katacaklarını söyledi.
Kaynak: İHA