Bozüyük'te Hayat Felç Oldu

Bozüyük çevre yolunda ulaşım yoğun kar yağışı sebebiyle kontrollü olarak sağlanıyor.

Bozüyük'te Hayat Felç Oldu
Bozüyük ilçe merkezinde uzun araç kuyrukları oluşurken, Bozüyük Belediyesi anons yaparak vatandaşları özel araçlarıyla yola çıkmamasını istedi.Bozüyük Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri tarafından gün boyu yapılan çalışmalarla açık tutulan ana arterlerde zaman zaman tuzlama çalışması da yapılarak araç geçişi kolaylaştırıldı. İlçe merkezinden geçen İsmet İnönü Caddesi'nde yaşanan yoğunluk sebebiyle vatandaşlar, Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan sesli anons sistemiyle sokağa özel araçları ile çıkmamaları konusunda uyarıldı.

Bozüyük Belediyesi ekipleri tarafından yapılan yönlendirmelerle ilçe içerisindeki trafik akışı hızlandırılırken zincirsiz yola çıkan ve ilçe içerisinde kayan tırlar yine Belediye ekipleri tarafından çekilerek kurtarıldı ve yola devam etmeleri sağlandı.Malzeme yüklü kamyon ve tırların bir kısmı ilçe merkezinden Eskişehir istikametine yönlendirilirken bir kısmı da Belediye Kavşağı'ndan çevre yoluna yönlendirilerek trafik akışı hızlandırıldı. Ayrıca Bozüyük'te kar yağışı dolayısıyla kar alarmı veren Bozüyük Belediyesi Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu, kar mesaisi yaparak ekiplerin başında yer aldı.

Yol açma ve tuzlama çalışmalarının Belediye Karla Mücadele Gece Ekipleri tarafından gece boyunca devam edeceği, vatandaşların mağdur olmamaları için yolların açık tutulacağı öğrenildi.
Kaynak: İHA