Belediye Başkanları Kuzuluk’ta Bir Araya Geldi

Adapazarı Belediyesinin davetlisi olarak Sakarya’ya gelen belediye başkanları toplantısına katılan Vali Mustafa Büyük, burada eski dostları ile hasret giderdi.

Belediye Başkanları Kuzuluk’ta Bir Araya Geldi
Sakarya Valisi Büyük hafta sonu İhlas Kuzuluk Termal Otel 'de eski dostlarıyla buluştu.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli 'nin daveti üzerine Kuzuluk 'a gelen Büyük burada eski arkadaşlarıyla buluşarak bir süre sohbet etti.Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli 'nin davetlisi olarak Sakarya 'da ağırlanan Eskişehir Tepebaşı Önceki Belediye Başkanı Tacettin Sarıoğlu, Kocaeli Bekirpaşa Önceki Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, Konya Selçuklu Önceki Belediye Başkanı Prof. Dr. Adem Esen, Gaziantep Şahinbey Önceki Belediye Başkanı Ömer Can ve Gaziantep Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin 'in bir araya geldikleri toplantıda tecrübe ve deneyimlerini paylaşarak; çalışmaları hakkında diğer belediye başkanları ile istişarede bulundu.

Toplantının sonuna katılan Sakarya Valisi Büyük, eski dostları olan belediye başkanları ile sohbet ederek, çay içti. Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli 'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıdan memnuniyetlerini dile getiren belediye başkanları, toplantının ardından Sakarya 'dan ayrıldı.
Kaynak: İHA