Ayvalık’ta Vergi Haftası’na Bir Gün Gecikmeli Çelenk Töreni

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, önceki gün başlayan Vergi Haftası nedeniyle çelenk töreni bir gün gecikmeli olarak yapıldı.

Ayvalık’ta Vergi Haftası’na Bir Gün Gecikmeli Çelenk Töreni
Önceki gün şiddetli rüzgar ve yağış nedeniyle sabah saat 09.00 'da yapılması planlanan çelenk töreni bugün saat 09.30da gerçekleşti. İlçe merkezinde bulunan cumhuriyet meydanında bulunan Atatürk anıtının önünde yapılan törende; Ayvalık Vergi Dairesi Müdürü Remzi Üver, yardımcıları İsmail Özbek ve Saime Ergün 'ün öncülüğünde, Vergi Dairesi servis şefleri ile personelinin yanı sıra Balıkesir Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası İlçe Temsilciliği ve Ayvalık Serbest Muhasebeciler-Mali Müşavirler Derneği yöneticileri ile Ayvalık Esnaf ve Sanatkarlar Odası Temsilcisi Bekir Karakuş hazır bulundu. Törende, Ayvalık Vergi Dairesi personelinden Serpil Gümüş yaptığı açılış konuşmasında, yurt çapında her yıl kutlanan ve bu yıl 27 Şubat– 4 Mart tarihleri arasında, 23. kez kutlandığını belirtti.

Açılış konuşmasının akabinde bir dakikalık saygı duruşu ve Müdür Yardımcısı Saime Ergün 'ün komutlarıyla İstiklal Marşının bir ağızdan söylenmesinin ardından, Ayvalık Vergi Dairesi Müdürlüğü, Ayvalık Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Derneği, Balıkesir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Ayvalık Temsilciliği ile Ayvalık Esnaf ve Sanatkarlar Odasının çelenkleri anıta sunuldu.

Törende, anıtın yanında bulunan göndere bayrak çekilmesi için beklenen zabıta ekibinin tören alanına geç gelmesi nedeniyle, göndere bayrak Ayvalıklı Mali Müşavirler Hasan Güneş ve Sedat Mantar tarafından güçlükle çekildi.
Kaynak: İHA