AK Parti Teşkilatlanmaya Tam Gaz Devam Ediyor

Ak Parti Genel Merkez Teşkilatı Başkan Yardımcısı Abdullah Cantimur, Ak Parti İzmir İl Başkanlığına ziyarette bulundu.

AK Parti Teşkilatlanmaya Tam Gaz Devam Ediyor
İzmir 'e teşkilat çalışmaları için geldiğini söyleyen Abdullah Cantimur , “İzmir il teşkilat çalışmalarımız tamamlandı. Süreçten güçlenerek çıktık. Bu süreçten sonra teşkilatlardan beklentilerimiz var. Hem talepleri dinlemek hem de çalışmalarımı aktarmak için İzmir 'deyim. Sadece seçim zamanı yapılan toplantıların yararı yok. Sanki yarın seçim varmış gibi ilçe başkanlarımızla toplanıyoruz.” diye konuştu.

Genel Başkanımı Recep Tayip Erdoğan teşkilatlanmaya önem verdiğini ifade eden, Cantimur, yerel seçimlere inanç dolu, gayret dolu çalışmalarla başlayacaklarını söyledi.

HER KAPI ÇALINACAK
Ak Parti Genel Merkez Teşkilatı Başkan Yardımcısı Abdullah Cantimur, Türkiye genelinde ilçe teşkilatlanmalarından, seçmen tabanlı, birebir seçmene ulaşabileceğimiz teşkilatlanma çalışmalarını istediklerini söyleyerek , “İzmir 'e ikinci kez geldiğimde herhangi bir eve girip soracağım. 'Ak partiden size gelen oldu mu? ' Eğer olmadı derlerse o bölgenin İlçe Başkanı ile görüşeceğim. Elini sıkmadığımız ulaşmadığımız vatandaş kalmamalı. Türkiye 'de 2 tür vatandaş var. Ak Partili olanlar ya da Ak partili olmaya namzet olanlar.” diye konuştu.

CHP GİBİ KAVGA ETMEYİZ

Genel merkezin yerel seçimler için çalışmalar yapmadığını sadece takvimlerin hazırlandığını ifade eden Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Abdullah Cantimur şunları kaydetti: “CHP gibi iç kavgalarımız yok. Ak Parti il başkanlıklarına aday olmayı düşünenler var fakat bizim yol haritamız yok. Demokrasi kavga etmek demek değildir. İllerimize ve teşkilata zarar vermeyiz. CHP 'nin toplantıları hoş değildi. Rekabet teşkilatlara heyecan verir. Ak parti olarak hem 10 yıldır iktidarız hem de birlik, beraberlik içerisindeyiz.”
Kaynak: İHA