AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanları Bölge Muhtarları İle Biraraya Geldi

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı, Odunpazarı İlçesine bağlı Mahalle Muhtarları ile Alaaddin Park'ta biraraya geldiler.

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanları Bölge Muhtarları İle Biraraya Geldi
Odunpazarı İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen mahalle muhtarları toplantısına Eskişehir Milletvekili Salih Koca, İl Başkanı Süleyman Reyhan, İlçe Başkanı Ercan Kelleci, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile Odunpazarı Mahalle Muhtarlarının katıldığı toplantıda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Salih Koca, muhtarların genelde yaşaıkları problemleri bildiğini söyledi.Muhtarların sorunlarının takipçisi olduklarını ifade eden Koca, 'Notlarımızı aldık. Konunun önemine binaen çözümü konusunda da elimizden geleni yaptığımızı bilmenizi isterim. Umarım en kısa zamanda da sonuç alırız. Ayrıca özelde yaşadığınız sorunlarınızla da ilgileniyoruz. Siz zaten istediğiniz zaman bize rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz. Birlikte çözüm için gayret gösteriyoruz. Şimdide biz size geldik, dertlerinizi dinlemeye geldik ' dedi.

AK Parti İl başkanı Süleyman Reyhan ise, yerelde hizmetlerin halka ulaştırılmasında muhtarların önemine değindi. Reyhan, 'Muhtarlarımız mahallerimizde belediye başkanlarımızın gözleri ve kulaklarıdırlar. Halkın ihtiyaçlarını ve yapılması gereken hizmetlerin idarecilere aktarılmasında çok büyük öneme sahip olan muhtarlarımız bu görevlerini gerektiği şekilde yapmaktadırlar ' dedi.
Kaynak: İHA