AK Parti Merkez İlçe Başkanı Eser'de İGM Başkanı Sel'e Ziyaret

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, yapılan kongrenin ardından ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Eser'de İGM Başkanı Sel'e Ziyaret
İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel'i ziyaret eden AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, 4 Şubat'taki kongrenin ardından yönetim ile birlikte görevlendirmelerini yaptıklarını dile getiren Eser, daha sonra ziyaret turlarına başladıklarını söyledi. İlk olarak Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı ziyaret ettiklerini ifade eden Eser, İGM Başkanı Sel'i de ziyaret ederek, kendisini 2 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel yönetimler toplantısına davet ettiklerini kaydetti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İGM Başkanı Sel, AK Parti Afyonkarahisar teşkilatı hakkında çıkan iddialara yanıt verdi.

Sel, 'AK Parti Merkez İlçe Kongresi'nin ardından bazı basın yayın organlarında sanki Merkez İlçe Teşkilatı ile İl Teşkilatı arasında, bizim aramızda ve belediye arasında bazı şeylerin olduğu iddiaları ortaya atılıyor. Tabiri caizse mikserlik edenler var. Kongre süreci öncesinde de ilçe başkanımızla görüştüğümüzde birlik ve beraberliğin olması, arkadaşlığın, kardeşliğin bozulmaması yönünde düşüncelerimizi hep belirttik. Biz gerçekten birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz. Bunu biz İl Genel Meclisi içinde söylüyorduk ama son zamanlarda İl Genel Meclisi'ne nazar değdi galiba. Ufak tefek bazı şeyler yaşamaya başladık. Bizim merkez ilçede kendilerini çok sevdiğimiz arkadaşlarımız var. Bülent Eser'in başkanlığında güzel bir yönetim oluşturdular. Ben çalışmalarında başarılar diliyorum ' dedi.

Hep birlikte Afyonkarahisar'a daha iyi hizmetler yapmaya çalıştıklarını kaydeden Sel, sözlerini şöyle sürdürdü: 'Bizim istişarelerimiz devamlı sürecektir. Zaten biz işlerimizi istişare ile yapıyoruz. Bu istişarelerde ortak aklı bulmaya çalışıyoruz. Bunu zaman zaman Belediye Başkanımızla, İl Başkanımızla ve İlçe Başkanımızla da yapıyoruz. Önemli olan ortak akılla en iyi şeye ulaşabilmektir. Bizim amacımız budur. '
Kaynak: İHA