Adıyaman Tut İlçesi Karayolları 8. Bölge Müdürüne Hemşerilik Beratı Verdi

Adıyaman'nın Tut ilçesine yapılan hizmetlerden dolayı İlçe Belediye Başkanı Mehmet Akat, belediye meclisinin aldığı kararla Karayolları 8.

Adıyaman Tut İlçesi Karayolları 8. Bölge Müdürüne Hemşerilik Beratı Verdi
Bölge Müdürü Yasin Altunyuva'ya fahri hemşerilik beratı verdi

Tut Kaymakamı Ramazan Kendüzler, Tut Belediye Başkanı Mehmet Akat, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, İl Genel Meclis üyesi Kadir Gürbüz ile CHP İl Genel Meclis üyesi Muzafer Arcan'dan oluşan bir heyet bugün Karayolları 8. Bölge Müdürü Yasin Altunyuya'yı ziyaret ederek ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı fahri hemşerilik beratı takdim etti. Tut Belediye Başkanı Mehmet Akat, '2009 yıllında göreve başladığımda Tut yolunun çok iyi olmadığını görmüş ve bu durumu Karayolları Bölge Müdürü Yasin Altunyuva ilepaylaşmıştım. Bölge müdürümüz orası da bizim bir ilimiz, bir ilçemiz demiş ve bu doğrultuda yolumuzun yapılması için elinden geleni yapmıştı. Bu hizmetleri ve güler yüzünden dolayı Sayın Bölge Müdürü Yasin Altunyuva'ya hemşerilik beratı vermek istedik. Böyle bir hemşerimiz olması bizi mutlu ediyor ' dedi

Karayolları Bölge Müdürü Yasin Altunyuva ise, çalışmalar sırasında bütün il ve ilçelere eşit yaklaştığını belirterek, Tut ilçesinin gösterdiği yakın ilgiye teşekkür etti.
Kaynak: İHA