"28 Şubat o gerçekliğe yenik düştü"

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, 28 Şubat askeri darbesinin 15. yılında, "28 Şubat; insanımızı sisteme uygun hale getirmenin son ve en organize çabasıydı, sistemin insana uygun olması gerçekliğine yenik düştü" yorumunda bulundu.

'28 Şubat o gerçekliğe yenik düştü'
Türkiye'nin darbelere tarihine ismini yazdıran 28 Şubat postmodern askeri darbesinin üzerinden 15 yıl geçti. Türkiye'de silahlı müdahale olmadan yapılan darbenin etkileri hala devam ediyor.

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal 28 Şubat askeri darbesinin 15. yılında, Twitter hesabı üzerinden yorum yaptı.

'28 Şubat; insanımızı sisteme uygun hale getirmenin son ve en organize çabasıydı, sistemin insana uygun olması gerçekliğine yenik düştü 'diyen Ünal, 'Bu paradigma hala bazı sivil toplum örgütleri ve iş dünyasını temsil eden kuruluşların zihinsel içeriğinde varlığını sürdürüyor. Sistemi insana uygun hale getirmek için attığımız her adımda, korkutmaya dayalı olarak,olumsuz sonuçlar doğuracağını iddia ediyorlar. İnsanı sisteme uyarlamaya çalışan anlayışla bunun mümkün olmadığı 28 Şubat'la görülmüştür. Bugün dilleri zihinlerini ele verenler, paradigmalarını gözden geçirmelidir. İnsan mı? İdeoloji mi? 'yorumlarında bulundu. BEYAZ GAZETE