28 Şubat'a Siyah Beyaz Tepki

Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, şehit ve yoksul ailelerini evlerinde ziyaret ederek onların sorunlarını dinledi.

28 Şubat'a Siyah Beyaz Tepki
Göreve geldiği günden bu yana vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilenen Kaymakam Uğur Turan, özellikle şehit ailelerinin ve yoksul ailelerin sıkıntılarını gidermek amacıyla gece gündüz demeden ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak İstiklal Mahallesi'nde oturan şehit aileleri Mehmet Göğebakan, Mustafa Korhan ile 60. Yıl Mahallesi'nde oturan Hakkı Şahin ve Mehmet Acat'ı evlerinde ziyaret eden Kaymakam Turan, vatan uğruna evlatlarını feda etmiş acılı ailelerin daima yanlarında olduklarını söyledi

'Şehit ailelerinin hakları ödenemez ' diyen Kaymakam Uğur Turan, 'Şehit aileleri için ne yapsak haklarını ödeyemeyiz. Vatan uğruna evlatlarını feda eden şehit aileleri bu ülkenin en değerli varlıklarıdır. Onlara her zaman sahip çıkmamız gerekmektedir. Bizde Şahinbey Kaymakamlığı olarak şehit ailelerimizin her zaman yanındayız ve bundan sonrada yanlarında olmaya devam edeceğiz. Çünkü, onların sorunu bizim sorunumuz. Vatan ve bayrak uğruna seve seve canını feda eden tüm Aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum.Şehitlerimizin bizlere emaneti olan değerli aileleri de dün olduğu gibi bugün ve yarında yalnız bırakılmayacaktır ' dedi.

Kaymakam Uğur Turan'ın ziyaretinden dolayı çık mutlu olduklarını belirten şehit aileleri, 'Çocuklarını vatan uğruna seve seve şehit veren aileler olarak Kaymakamımız ve diğer büyüklerimizin ziyaretinden dolayı son derece mutlu oluyoruz. Onların yanımızda olduğunu hissetmek ve görmek bizim acımızı unutturuyor. Bizi unutmayarak ziyaret eden ve sorunumuzu dinleyen Kaymakamımızdan Allah razıolsun ' diye konuştular. Öte yandan Kaymakam Uğur Turan, İstiklal Mahallesi'nde oturan yoksul aileleri de ziyaret ederek onların da sorunlarını yerinde dinledi.
Kaynak: İHA