Ömer Çavuşoğlu'ndan Bakan Bağış'a iğrenç yakıştırma

Fenerbahçeli eski yönetici ve futbol yorumcusu Ömer Çavuşoğlu'nun, Şamil Tayyar'ın bir televizyon programında Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış hakkında "Müslüman değil" şeklinde sözleri olduğunu söylemesi tepki çekti.

Ömer Çavuşoğlu'ndan Bakan Bağış'a iğrenç yakıştırma
Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan 'Ve Gol 'programında futbol yorumcusu ve eski Fenerbahçeli yönetici Ömer Çavuşoğlu'nun Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış'a yönelik 'Müslüman değil 'sözleri programa damgası vurdu. Şamil Tayyar'ın Cuma gecesi Samanyolu Haber'de yayınlanan Günlük programında Bakan Bağış hakkında 'Müslüman değil 'dediğini öne süren Çavuşoğlu'na, Bakan Bağış'tan tepki gecikmedi.

MÜSLÜMANLIĞIMIZ AĞIZA ALINMAZ

Bakan Egemen Bağış, Ömer Çavuşoğlu'na Rasim Ozan Kütahyalı'nın cep telefonuna bıraktığı mesajla yanıt verdi. 'Benim ailem sülalem Siirt'te. Bizim Müslümanlığımız kimsenin ağzına alamayacağı kadar güçlüdür. 'ifadeleri kullanan Bağış Çavuşoğlu'na tepki gösterdi.

ÇAKAR ÖZÜR DİLEDİ, ÇAVUŞOĞLU DİLEMEDİ

Ömer Çavuşoğlu, Egemen Bağış için 'Müslüman Değil 'şeklinde bir ifade kullanmadığını söyledi. Rasim Ozan Kütahyalı, Şamil Tayyar'ın böyle bir şey söyleme ihtimali bulunmadığını ifade ederken, Ahmet Çakar ise Çavuşoğlu'nun yanlış anlamış olabileceğini bu nedenle Egemen Bağış ve Şamil Tayyar'dan Çavuşoğlu adına özür dilediğini söyledi.

Ömer Çavuşoğlu ise Ahmet Çakar'ın bu sözlerine 'Sen özür dile . Ben dilemedim 'şeklinde cevap verdi.

TAYYAR'IN ÖYLE BİR İFADESİ YOK
Çavuşoğlu'nun Şamil Tayyar'ın, Egemen Bağış hakkında 'Müslüman Değilmiş 'şeklinde bir ifade kullandığını iddia etmesi üzerine BEYAZ GAZETE ekibi, Şamil Tayyar'ın Hakan Şükür'le birlikte Cuma gecesi Samanyolu Haber'de katıldığı 'Günlük 'programının kayıtlarını inceledi. Kayıtlarda Tayyar'ın Egemen Bağış hakkında herhangi bir ifadesine rastlanmadı.

BEYAZ GAZETE