Aksungur Ailesi Son Yolculuğa Uğurlandı

Ankara'da eşini ve iki çocuğunu öldürdükten sonra intihar eden Uzman Çavuş Bülent Aksungur ile ailesinin cenazesi Ereğli’de toprağa verildi.

Aksungur Ailesi Son Yolculuğa Uğurlandı
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda görevli Uzman Çavuş Bülent Aksungur (39) cinnet getirerek eşi Songül (35), engelli oğlu Mertcan (13) ve kızı Büşra'yı (15) öldürdükten sonra beylik tabancasıyla intihar etmişti. Bülent Aksungur ve ailesinin cenazeleri Ankara Adli Tıp Kurumundaki otopsinin ardından getirildikleri Ereğli'de toprağa verildi. Aksungur ailesi Ulu Cami 'de Cuma namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Meydanbaşı Mezarlığına defnedildi.

Aksungur Ailesini son yolculuğuna Ereğli Kaymakamı Hasan Bağcı, Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Garnizon Komutanı Bin. Baş. Metin Özkan, Askerli Şube Başkanı Yzb. Ülker Garip, Ereğli protokolü, Uzman Çavuş Bülent Aksungur 'un silah arkadaşları, aileleri ve vatandaşlar tarafından uğurlandı.

Uzman Çavuş Bülent Aksungur 'un ay yıldızlı bayrağı ise babası Ali Rıza Aksungur 'a Garnizon Komutanı Bin. Baş. Metin Özkan 'a teslim edildi.