Ultimate Marvel Vs. Capcom 3 PSP Vita'da!

Dünyanın önde gelen video oyun geliştirici ve yayıncılarından Capcom bugün Ultimate Marvel vs. Capcom 3’ün PlayStation Vita sistemi için piyasaya çıktığını duyurdu.

Ultimate Marvel Vs. Capcom 3 PSP Vita'da!
Oyundaki tüm modlara ek olarak PS Vita sistemi için özel olarak tasarlanan yeni özellikler de içeren bu yeni versiyon sayesinde gücünüzü istediğiniz zaman, istediğiniz yerde kanıtlayabileceksiniz. Online ve offline oynayış için sunulan Heroes & Heralds modu da bugünden itibaren sistem için ücretsiz güncelleme ile indirilebilecek.

Ultimate Marvel vs. Capcom 3 bu destansı karşılaşma ile dövüşleri yepyeni bir seviyeye taşıyor. Marvel ve Capcom evrenlerinden yeni ikonik isimlerle 48 karaktere (DLC ile 50) ev sahipliği yapan Ultimate Marvel vs. Capcom 3 yenilenen dövüş sistemi, sekiz yeni aşama ve yeni modlarla Capcom 'un dövüş oyunlarındaki şanını sürdürüyor.

Ultimate Marvel vs. Capcom 3 'ün PS Vita versiyonunda sisteme özel yeni özellikler de bulunuyor. Oyuncular ister lokal olarak, ister wi-fi üzerinden yeni dokunmatik ekran kontrollerini kullanarak heyecan dolu online maçlara katılabilecekler. İzleyici Modu ve Tekrar işlevi sayesinde oyuncular wi-fi üzerinden maç izleyip paylaşabilecek, Tekrar analisti ile yetenekleri geliştirmek için kullanabilecekleri tekrar verilerini indirebilecekler. PS Vita sisteminin NEAR özelliği, arkadaşlarla takas yoluyla elde edilebilecek tüm karakterler için özel Altın renk seçeneği de sunacak. Oyunun PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi versiyonuna sahip olan oyuncular konsoldan satın alacakları DLC 'yi paylaşabilecek ve PS Vita sistemini oyunun PS3™ versiyonunu oynamak için “Kumanda” olarak kullanabilecekler. Son olarak da konsol DLC 'si olan Heroes & Heralds ücretsiz güncelleme ile indirilebilecek.