M.u.c.k 8. Bölüm Özeti Ve Fragmanı

Ekranların beğeniyle izlenen dizisi M.u.c.k 8. Bölümüyle 23 Şubat Perşembe akşamı Show Tv ekranlarında olacak. İşte M.u.c.k 8. Bölüm özeti ve fragmanı...

M.u.c.k 8. Bölüm Özeti Ve Fragmanı
M.u.c.k dizisinin 8. Bölüm özeti Atv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Rüzgar, Derin'in hamileliğinin numara olduğunu öğrenince Ada'ya yaklaşmak ister. Ancak Ada, Rüzgar'dan gelen yakınlığa henüz bir karşılık vermez. Daha önce Derin'le ilişkisi devam ederken Rüzgar'ın kendisi ile yakınlaşması Rüzgar'a güvenmemesi için yeterli sebeptir.

Rüzgar'sa duygularını açtığı Ada'dan karşılık göremeyince işi iyice inada bindirir. Ada, kendisine aşık olan Rüzgar ve Salih'ten hangisini seçecektir. Öte tarafta sevgilisi Bade'yi aldatırken yakalanan Nihat durumun içinden çıkmak için leşlerle kumpas yapar.

Bade, Nihat'la aşkına kaldığı yerden devam edecek midir? Okuldaki burslu öğrencilerden Ada'nın ailesine bakmak zorunda olması ve yaşadığı ekonomik sıkıntılar da öğrenim hayatında kendisine ket vurmaktadır.

Melis yeni gelen hoca Savaş'a aşık olunca Melis'e aşık olan okulun güvenliği Tuğtekin hiçbir şeyden haberi olmayan Savaş hocayı düşman beller. Murat hoca çılgın fikirleri ile tekrar müzikal grubun başına geçer. Ekonomik zorluklarla mücadele ederek burslu okuyan öğrencilerle okuldaki diğer öğrencilerin arası gitgide açılmaktadır.