Keşanlı Ali Destanı 8. Bölüm Özeti Ve Fragmanı

Ekranların beğeniyle izlenen dizisi Keşanlı Ali Destanı 8. bölümüyle Kanal D ekranlarında yayınlandı. İşte Keşanlı Ali Destanı 8. bölüm özeti ve fragmanı...

Keşanlı Ali Destanı 8. Bölüm Özeti Ve Fragmanı
Keşanlı Ali Destanı dizisinin 8. Bölüm Özeti Kanal D web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Sineklidağ 'da muhtarlık yarışı var

Keşanlı Ali 'nin de muhtarlığa adaylığını koyduğunu açıklaması Çakal Rüstem ve Teke Kazım 'ın hayallerini suya düşürür. Sineklidağ 'da seçim telaşı başlar. Bütün adaylar kendi propagandalarını yapıp, muhtar olabilmek için mahalleliye çeşitli vaatlerde bulunur.

Seçim propagandasına Çakal Rüstem ve Teke Kazım 'ı desteklemek için eşleri de katılır. Hasibe ise Ali 'nin muhtar seçilebilmesi için mahalleliye oy karşılığı dua yazmaktadır. Dikiş kursunun dağılmasıyla işsiz kalan Zilha, tekrar çalışmaya karar verir.

Zengin ve yaşlı bir kadının yanında ona göz kulak olma amacı ile işe başlar. Hasibe ve Nezahat, Ali ile Ayfer 'in arasını yapmak için kolları sıvarlar. Dedikoduları kulağına kadar gelen Zilha, Ayfer ve Ali 'nin yakınlığını yanlış yorumlar ve Ali 'den intikam almak için harekete geçer.

Melahat ise, Fehime ve İzmarit 'i evlendirmeye karar verir. Çeyiz hazırlıkları başlar. Bu durum İzmarit 'in bunalıma girmesine neden olur. Kahvenin çaycısı ve Sipsi 'nin akrabası Hüseyin 'in sayesinde Sipsi 'nin aklına, seçimlerde Çakal Rüstem 'in seçilmesi için hain planlar gelir.

Teke Kazım 'a tuzak kuran Hüseyin, Tetik Necmi tarafından yakalanır ve dayak yer. Hüseyin 'i kanlar içinde bulan Zilha, onu eve alıp tedavi eder. Hüseyin, Zilha 'nın evinden çıkarken gören meraklı biri durumu kendince yorumlayıp hemen Hasibe 'ye yetiştirir.

Çakal Rüstem ve Sipsi 'ye iyi bir ders vermek isteyen Teke Kazım 'ın intikamı ise acı olur. Tüm rakiplerini egale etmek isteyen Sipsi 'nin ise mahalleye büyük bir sürprizi vardır. Sürprizi açıklamak için Keşanlı Ali dahil herkesi meydana toplar.