Hopa'da 'Suni Teneffüs' Tiyatrosu Beğeniyle İzlendi

Artvin'e turne düzenleyen Vav Sanat Tiyatro ekibi 'Suni Teneffüs' oyununun ilk gösterisini Hopa’da sahneledi.

Hopa'da 'Suni Teneffüs' Tiyatrosu Beğeniyle İzlendi
Üniversite sınavında sürekli başarısız olan bir öğrencinin hikayesini anlatan oyun metafizik olaylar, tarihi karakterler, bilim adamları ve enteresan şahsiyetlerin de katılımıyla eğlenceli ve bilgilendirici bir hal alıyor.

Hopa Fem Dershanesi'nin organize ettiği oyunda izleyiciler keyifli dakikalar geçirdi. Oyunun senaryosunu Eşrefpaşalılar filminin senaristi Burak Tarık kaleme alırken, televizyon dizilerinden tanınan Ahmet Bozkuş, Emrah Yardımcı, Mustafa Sarıtaş ve Ömer Akbaba oyunda rol alan sanatçılardı.

Hopa FEM Dershanesi'nin organizasyonu ile düzenlenen 'Suni Teneffüs' adlı oyunda öğrenciler ve veliler hoş vakit geçirdi. Dershane öğretmenlerinden Serkan İshak, FEM Dershanesi öğrencilerinin daha bilinçli, velilerin daha duyarlı olmaları amacıyla böyle bir organizasyon gerçekleştirdiklerini söyledi.

Daha önceki bu tür programlardan öğrencilerin memnun kaldığını belirten İshak, 'Aynı düşünce ile bu programı gerçekleştirdik. Oyunda, öğrencinin durumu mizahi bir dille izah ediliyor. Mazeretleri ortadan kaldırıp, başarının gelmesini amaçlıyoruz. ' dedi.

Programa, Hopa ve Arhavi'den katılan öğrenci ve veliler, FEM Dershanesi'ne teşekkürlerini iletti.