Başbakan’ın, 7 Yıl Önce Ziyaret Ettiği Ailelere Selamını Götürdüler

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, 7 yıl önce ziyaret ettiği üç mağdur ailenin kapısını çaldı.

Başbakan’ın, 7 Yıl Önce Ziyaret Ettiği Ailelere Selamını Götürdüler
Tayyar ve Tahmazoğlu, aileye, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'ın selamını iletti.

AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Osman Toprak 'ın da katıldığı programda, ilk olarak Nuripazarbaşı Mahallesi 'nde oturan Fatma Korkmaz 'ın evi ziyaret edildi. 2 çocuğu engelli olmak üzere 7 çocuğu olan Korkmaz 'ın evinde bir süre oturarak, aradan geçen zaman sonrasında yapabilecek bir yardım olup olmadığını soran Tayyar ve Tahmazoğlu, ardından hemofili hastası Özgül Erşahin 'in evine uğradı. Başbakan Erdoğan 'ın ziyaretinden sonra hayatlarının değiştiğini belirten Erşahin, tekrar evine gelinmesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi. Heyet, daha sonra Esengül Özgezer 'i ziyaret etti. Bu ziyarete de Tayyar ve Tahmazoğlu ile birlikte Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu da katıldı.

Yapılan ziyaretlerle ilgili bir açıklama yapan AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, “Geçtiğimiz günlerde başbakanımızla iki ayrı görüşmemiz oldu. Tabi ülke sorunlarını konuşurken, Gaziantep 'i de değerlendirdik. Başbakanımız, bu arada Gaziantep deyince 'Gözümün önünde 2-3 fotoğraf karesi var ' dedi. Gaziantep 'i ziyaretinde yaptığı aile ziyaretlerinden bahsetti. Başbakanımız, 'kimsesizlerin kimi olmak için siyaset yapıyoruz' demişti. Gaziantep 'teki ziyaretlerini anlatırken, duygulandığını hissettim. Eğer Gaziantep 'e giderseniz aileleri ziyaret ederek selamımı götürün demişti. Biz de bu vesile ile Şahinbey belediye başkanımızla birlikte bu ailelerimizi ziyaret ederek, aradan geçen zamanda ne oldu neler yapabiliriz bunlara bakarak, başbakanımızın selamlarını iletiyoruz.” ifadelerini kullandı.