Erzurum Günleri’nde Aziziye Standı İlgi Topladı

Ankara’da düzenlenen Erzurum Günleri’nde Aziziye Belediyesi tanıtım standı ziyaretçilerin akınına uğradı.

Atatürk Kültür Merkezi 'nde düzenlenen Erzurum Günleri 'nde, belediye bünyesindeki termal tesisler ile mesleki eğitim kursları kapsamında açılan Turistik Eşya Üretim Atölyesi 'nin eserleri katılımcıların beğenisine sunuldu. Turistik Eşya Üretim Atölyesi 'nde, yöresel ehram kıyafetinden üretilen, yelek, panço ve daha birçok süs eşyası katılımcıların büyük ilgisini çekiyor.

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, termal tesislerin tanıtımı için çok sayıda ulusal ve uluslar arası fuara katıldıklarını hatırlattı.

Başkan Cengiz, “Elimizde çok önemli bir potansiyel ve Erzurum adına çok güzel bir değer var. Bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmek, ilimiz ve ilçemiz adına katma değere çevirmek için tanıtım organizasyonlarını çok önemsiyoruz. Bunu yaparken de son derece profesyonel bir tanıtım yapıyoruz. Gerek standımız ve gerekse tanıtım yöntemiyle örnek bir hamle gerçekleştiriyoruz. Burada hemşehrilerimizin gösterdiği ilgi de bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Erzurum kış turizminde yaptığı marka atılımla birlikte, bu tanıtım günleriyle sadece termal tesislerimiz değil, ilimizin yöresel değerleri de ulusal vizyona çıkmış oluyor. Yöresel değerleri, özgün yiyecek, giyecek ve eserleriyle Erzurum birçok ile nasip olmayacak kadar değer ve potansiyele sahiptir. Bize düşen bunu en iyi şekilde pazarlamak ve tanıtmaktır. Erzurum günleri de bu manada atılmış önemli bir adım olmuştur. Bu tür organizasyonların sürekli yapılması gerekmektedir.” ifadelerini kullandı.