Kenan Işık'ın Kitabı Çöl, Piyasaya Çıktı

Kenan Işık'ın seçtiği şiirlerdan oluşan ÇÖL adlı kitabının imza günü Nişantaşı City's'de gerçekleştirldi

Kenan Işık'ın Kitabı Çöl, Piyasaya Çıktı
Türkiye'nin yetiştirdiği nadir sanatçılarından biri olan Kenan Işık'ın seçtiği şiirlerdan oluşan ÇÖL adlı kitabının imza günü Nişantaşı City's'de gerçekleştirldi. 7'den 70'e bir çok hayranının katıldığı imza gününde, yabancı uyruklu Kenan Işık hayranları da dikkat çekti.

İmza gününe gelenelrle tek tek sohbet etme imkanı da bulan sanatçının yeni kitabının bir özelliği de içinde birbirinden ünlü müzisyenlerin vokal yapmış olması. Kenan Işık'ın Ahmed Arif'ten, Bedri Rahmi Eyüboğlu'na, Nazım Hikmet'e, Necip Fazıl Kısakürek'e, Arkadaş Z. Özger'e, Haydar Ergülen'e, Küçük İskender'e; Gülten Akın'dan, Birhan Keskin'e, Lale Müldür'e, Bejan Matur'a; Karacaoğlan'dan Edgar Allen Poe'ya, Yunus Emre'ye, William Shakespeare'e, Mevlana'ya, Rabindranath Tagore'a dek 71 şairin 107 şiirinden derlediği bu seçkiye Işık, seslendirdiği 12 şiirle farklıbir ahenk katıyor.

Kitap ve CD'nin bir arada yayımlandığı ÇÖL'ün CD'sini de müziğin değerli adları Funda Arar, Zara, İzel, Ghada Ragab, İstanbul Devlet Opera ve Bale Korosu vokalleriyle renklendiriyor.