Bursa Kitap Fuarı, 10'uncu Yılında 'Bursa’yı Yazmak' Temasıyla Açılıyor

Bursa Kitap Fuarı, 10.yılında "Bursa’yı Yazmak" temasıyla açılacak. Fuara 230 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katılacak. 65 kültür etkinliği ve imza gününde 500 yazar okurlarıyla bir araya gelecek.

Bursa Kitap Fuarı, 10'uncu Yılında 'Bursa’yı Yazmak' Temasıyla Açılıyor
Fuarda Bursa 'yı yazanlar, Bursalı yazar ve şairler, Bursa 'nın Türk Edebiyatındaki yeri üzerine çok sayıda söyleşi ve panel düzenlenecek. Dokuz gün süresince 65 kültür etkinliği ve imza günlerinde 500 yazar okurlarıyla bir araya gelecek.

Bu yıl İstanbul Kitap Fuarı 'nın onur konuğu olan Hollanda, tüm yıla yayılan etkinlikler kapsamında Bursa Kitap Fuarı 'na da katılıyor. Hollanda standında Hollanda edebiyatından Türkçe 'ye çevrilen kitaplar yer alacak.

YAYINEVLERİ DEV FUARA HAZIRLANIYOR
Yayınevlerinin fuar için hazırlıkları da devam ediyor. TİMAŞ Yayınları tarafından yapılan açıklamada, fuarda çok sayıda yazarın okurla buluşacağı belirtildi.
Buna göre, 10 Mart Cumartesi günü Osman Can, Mustafa Armağan ve Mehmet Emin Ay TİMAŞ standında kitaplarını imzalayacak. 11 Mart Pazar günü ise Şamil Tayyar, Mehmet Altan, 16 Mart Cuma günü Okay Tiryakioğlu fuardaki yerini alacak. 17 Mart Cumartesi ve 18 Mart Pazar Ahmet Günbay Yıldız, Bejan Matur ile Mustafa Ulusoy fuara katılarak kitaplarını imzalayacak. TİMAŞ 'ın 25 'e yakın yazarının fuar boyunca okurlarıyla buluşması bekleniyor.

Bursa 10. Kitap Fuarı, 10-17 Mart tarihleri arasında 10.00-19.30, kapanış günü olan 18 Mart 2012 tarihinde ise 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.