Polis ve Öğretmenler Van İçin Konser Düzenleyecek

Batman Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polisler 'Sarsılan yüreğimiz için haydi uzat elini Batman' sloganı ile depremzedeler için başlattığı yardım kampanyası kapsamında konser verecek.

Polis ve Öğretmenler Van İçin Konser Düzenleyecek
Enstrüman çalan polis, öğretmen ve öğrencilerden oluşturulan müzik grubunun vereceği konserden elde edilecek gelir, Van depreminde mağdur olan vatandaşlara gönderilecek. Van'da meydana gelen depremde binlerce depremzedenin mağdur duruma düştüğünü belirten Batman Toplum Destekli Büro Amiri Bilal Yalçın, deprem nedeniyle binlerce insanın evsiz kalarak zor duruma düştüğünü hatırlatarak, verecekleri konser ile bu vatandaşlara bir nebze olsun katkı sunmayı amaçladıklarını ifade etti.
Enstrüman çalan, şarkı söyleyen çocuklar ve polislerle yardım amaçlı konser düzenlemeyi düşündüklerini ifade eden Yalçın, ' Perşembe ile Cuma günü konser provaları yapıldı. Bizim müzisyen polislerimiz var, enstrüman çalan, şarkı söyleyen, hatta bazı yerlerde konser veren müzisyen polislerimiz var. Bunlarla beraber okullarda müzisyen olan öğrenciler ve öğretmenler var, beraber bir çalışma içerisine girdik. Hazırlıklar bitti. Pazartesi günü saat 18.30 ' da yeni kültür merkezi konferans salonunda öğrencilere vereceğimiz konser bir hafta boyunca devam edecek. ' diye konuştu.