Müsiad’dan ‘ Kişisel ve Profesyonel Başarı’ Semineri

Genç MÜSİAD sponsorluğunda Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Öğrenci Konseyi ve Genç Girişimciler Topluluğunun işbirliği ile Kişisel ve Profesyonel Başarı Semineri düzenlendi.

Müsiad’dan ‘ Kişisel ve Profesyonel Başarı’ Semineri
CÜ Gelişim Profesyoneli Nuray Yılmaz tarafından verilen seminer, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Programın açılış konuşmasını yapan Genç MÜSİAD Başkan Yardımcısı Burak Kuruçay, dernek olarak girişimcilere destek verdiklerini söyledi.

Bu desteklerin somut göstergeleri olarak ise yakın zamanda hayata geçirmeyi planladıklarını, katılımcıların yeni girişimci sertifikası alabilecekleri ve yeni kuracakları iş için 30 bin TL hibe ve 70 bin TL’ye kadar da kredi alabilecekleri girişimcilik eğitiminden ve hemen sonrasında da başlatmayı düşündükleri ikinci bir program olarak, katılımcıların iş başvurularında öncelik kazanabilecekleri çağrı merkezi odaklı diksiyon eğitiminden bahseden Kuruçay, detaylı bilginin dernek ofislerinden alınabileceğini belirtti.

Daha sonra C.Ü. Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık ise, organizasyonda emeği geçenlere ve destekleyen MÜSİAD yönetimine teşekkür ettikten sonra plaket takdimini gerçekleştirdi.

Plaket töreninden sonra gelişim profesyoneli Nuray Yılmaz, kişisel ve profesyonel başarı seminerini gerçekleştirdi ve katılımcılara katılım belgelerinin verilmesiyle program sonlandı .
Kaynak: İHA