Dram Türündeki ''Açlığa Doymak'' Beyaz Perdeye Yansıyacak

Başkent sinemalarında bu hafta ikisi yerli, beş film seyirciyle buluşacak.

Dram türündeki ''Açlığa Doymak'' beyaz perdeye gelecek ilk film. Yapımcılığını ve yönetmenliğini Zübeyr Şaşmaz'ın üstlendiği senaryosuna ise Şaşmaz ile Mustafa Çevik'in imza attığı filmin kadrosunda Mete Horozoğlu, Hazar Ergüçlü, Didem Balçın, Ali Sürmeli, Uğur Çınar, Hakan Boyav, Musa Uzunlar ve Serkan Ercan yer alıyor.

Minik seyircilerin beğenisine sunulacak animasyon filmi ''Benim Annem Bir Dinazor'' ABD ve Güney Kore ortak yapımı. Filmi John Kafka ile Yoon-suk Choi birlikte yönetti.

Haftanın ikinci yerli yapımı komedi türündeki ''Çakallarla Dans: Hastasıyız Dede'' izleyicinin karşısına çıkacak. Murat Şeker, kendi yazıp yönettiği Çakallarla Dans'ın ikincisi için yeniden kamera arkasında. Yapımda Altan Gördüm, Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Doğa Rutkay ve Timur Acar rol alıyor.

Dram, romantik gerilim filmi ''Çalıntı Hayat'' sinemalara gelecek. Felekten Bir Gece serisi ile yıldızı parlayan aktör Bradley Cooper'ın başrolünde olduğu filmin yönetmenliği ve senaristliği ise kamera arkasına yeni adım atan Brian Klugman ve Lee Sternthal ikilisine ait. Filmde şöhreti yakalayan bir yazarın hikayesi anlatılıyor.

Haftanın ikinci dram filmi ''Uçuş''. Yönetmenliğini usta sinemacılardan Robert Zemeckis'in üstlendiği yapımın senaryosunu John Gatins kaleme aldı. Başrolünde Denzel Washington'ı seyirci karşısına çıkaran filmde düşmekte olan bir uçağı çok sıra dışı bir biçimde yere indirmeyi başaran kaptan pilot Whip'in hikayesi konu ediliyor.

-Sinemalar-

Ankara Cinemaximum : ''Moskova'nın Şifresi: Temel'', ''Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede'', ''Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 2'', ''Operasyon: Argo'', ''Çanakkale 1915'', ''Skyfall'', ''Benim Annem Bir Dinozor'', ''Bulut Atlası'', ''Otel Transilvanya'', ''Dağ'', ''Uçuş'', ''Evim Sensin'', ''Çalıntı Hayat''.

Ankara Cinemaximum : ''Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede'', ''Uçuş'', ''Skyfall'', ''Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 2'', ''Görünmeyenler'', ''Dağ'', ''Operasyon: Argo'', ''Çalıntı Hayat'', ''Otel Transilvanya'', ''Evrenin Askerleri: İntikam Günü'', ''Benim Annem Bir Dinozor'', ''Bulut Atlası'', ''Moskova'nın Şifresi: Temel'', ''Evim Sensin''.

Ankara Cinemaximum : ''Benim Annem Bir Dinozor'', ''Evim Sensin'', ''Skyfall'', ''Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede'', ''Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 2'', ''Otel Transilvanya'', ''Evrenin Askerleri: İntikam Günü'', ''Açlığa Doymak'', ''Dağ'', ''Görünmeyenler'', ''Simurg''.

Ankara Cinemaximum : ''Evim Sensin'', ''Uçuş'', ''Benim Annem Bir Dinozor'', ''Dağ'', ''Otel Transilvanya'', ''Sessiz Tepe: Karabasan'', ''Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 2'', ''Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede'', ''Çalıntı Hayat'', ''Moskova'nın Şifresi: Temel'', ''Operasyon: Argo'', ''Skyfall''.

Ankara Cinemaximum : ''Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede'', ''Evim Sensin'', ''Benim Annem Bir Dinozor'', ''Uçuş'', ''Moskova'nın Şifresi: Temel'', ''Dağ'', ''Açlığa Doymak''.

Ankara Cinemaximum : ''Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede'', ''Çalıntı Hayat'', ''Evim Sensin'', ''Bulut Atlası'', ''Otel Transilvanya'', ''Skyfall'', ''Uçuş'', ''Benim Annem Bir Dinozor'', ''Dağ'', ''Operasyon: Argo'', ''Moskova'nın Şifresi: Temel'', ''Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 2''.

Kızılay Büyülü Fener: ''Uçuş'', ''Evim Sensin'', ''Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede'', ''Otel Transilvanya'', ''Simurg'', ''Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 2'', ''Mutluluk Asla Yalnız Gelmez'', ''Operasyon: Argo'', ''Benim Annem Bir Dinozor'', ''Evrenin Askerleri: İntikam Günü'', ''Dağ''.

Bahçelievler Büyülü Fener: ''Otel Transilvanya'', ''Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede'', ''Çanakkale 1915'', ''Açlığa Doymak'', ''Moskova'nın Şifresi: Temel'', ''Dağ'', ''Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 2'', ''Evim Sensin''.

Metropol : ''Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede'', ''Evim Sensin'', ''Uçuş'', ''Moskova'nın Şifresi: Temel'', ''Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 2'', ''Görünmeyenler'', ''Dağ'', ''Evim Sensin''.

Optimum : ''Otel Transilvanya'', ''Evim Sensin'', ''Benim Annem Bir Dinozor'', ''Dağ'', ''Evim Sensin'', ''Açlığa Doymak'', ''Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede'', ''Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 2'', ''Moskova'nın Şifresi: Temel'', ''Uçuş''.

Muhabir: Şenay Ünal

Yayıncı: Tolga Özgenç
Kaynak: AA