Giresun Ticaret Borsası Ambulans Bağışladı

Giresun Ticaret Borsası'nca İl Sağlık Müdürlüğü'ne tam donanımlı ambulans bağışlandı.

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, valilik önünde düzenlenen teslim töreninde yaptığı konuşmada, borsanın ambulans bağışının diğer kuruluşları da bu konuda yönlendireceğine inandığını söyledi.

Borsanın ambulansı bağışlamasından dolayı Sağlık Bakanlığı'nın da bir ambulans vereceğini bildiren Şahin, şunları kaydetti:

''Bakanlık bir bağışa bir araç ta kendisi veriyor. Biz bu aracı almakla beraber Giresun'umuza 4 araç kazandırmış oluyoruz. Zaten 2 araç verilecekti bir de bu bağış eklenince toplamda 4 araç olmuş olacak. Öyle anlar olur ki, bir dakika bir can kurtarır, bir dakika önce hastaneye ulaşım belkide bir hayatın devamını sağlayabilir. O bakımdan ambulansların hele donanımlı 150 bin lira değerindeki bir ambulansın bize kazandırmaları dolayısıyla tüm borsaya teşekkür ediyorum''

Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mustafa Demirci ise, vatandaşların borsa kanalı ile birikmiş olan paralarının tekrar vatandaşlara hizmet olarak dönmesi için ambulansı bağışladıklarını ifade etti.

Konuşmanın ardından Vali Şahin Demirci'ye teşekkür plaketi takdim etti.

Törene, İl Sağlık Müdürü Cengiz Cindemir, Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Karadere, ve borsa yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Muhabir: Gültekin Yetgin

Yayıncı: Mehmet Kumcağız
Kaynak: AA