Şarköy Kaymakamı Yüksekokul Öğrencilerinin Yeni Yılını Kutladı

Şarköy İlçe Kaymakamı Zekeriya Güney, yeni yılın son günü Kredi Yurtlar Kurumu’na ait Şarköy Öğrenci Yurdu’nda kalan yüksek okul öğrencileriyle birlikte oldu.

Şarköy Kaymakamı  Yüksekokul Öğrencilerinin Yeni Yılını Kutladı
Yeni yılda aileleri uzakta olduğu için memleketine gidemeyen öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Zekeriya Güney, Yurt Müdürü Demet Yardımcı ile birlikte, yurtta inceleme yaptı. Öğrencilere verilen yemeğin piştiği mutfağı inceleyen, yapılan yemeklerin tadımını yapan Kaymakam Güney, tabldot alan öğrencilere yemek servisi de yaptı.

Tek tek öğrencilerin masasına giden Şarköy Kaymakamı, onlarla sohbet ederek, sorunları ve kariyer planları hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Zekeriya Güney ziyareti ile ilgili “Yılın Son günü ilçemizde bir çok kurumu ziyaret ederek, faaliyetleri yerinde görmek istedim. Son olarak da, Şarköy Meslek Yüksekokulu’nun öğrencilerinin kaldığı öğrenci yurduna ziyaret gerçekleştirdim. Yaşadığım ortamın fiziksel şartlarını, mutfak ve kantini inceledim. Öğrencilerle bir araya geldim, yeni yıllarını kutlayıp, eğitim hayatında başarılar diledim.” İfadesinde bulundu .
Kaynak: İHA