Hatay Valisi Lekesiz'den Yılbaşı Ziyaretleri

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Hatay Huzurevi ve Hatay Polis Meslek Yüksekokulunu ziyaret ederek burakadilerin yeni yılını kutladı.

Vali Lekesiz ilk olarak Huzur evi sakinleriyle bir araya gelerek yaşlılarla sohbet edip yeni yıllarını kutladı.

Huzurevi sakinleriyle yılbaşı pastası kesen Lekesiz, yaşlılara çeşitli hediyeler verdi.

Daha sonra PMYO'a geçen Lekesiz burada ''Polis Ağabey Polis Abla Toplumsal Yardımlaşma'' projesine katılan PMYO öğrencileri ve Hatay İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Yetiştirme Yurdu öğrencilerinin hazırladığı programa katıldı.

Vali Lekesiz programda yaptığı konuşmasında, yeni yıla girerken Türkiye'nin aydınlık bir geleceğe ulaşmasında herkese ayrı ayrı görev ve sorumlulukların düştüğünü söyledi.

Güçlü bir ülke olabilmek için büyük küçük demeden bütün vatandaşların çalışması gerektiğini ifade eden Vali Lekesiz şöyle devam etti:

''Gelecekte bu ülkeye ve yüce milletimize hizmet etmek için geleceğiniz mevkiler, sizlere sunulacak imkanlar ve bu imkanları kullanırken göstereceğiniz hassasiyet halkımızın mutluluğuna katkı yapabileceği gibi emanete riayet etmeyeceğiniz her tavır ve davranış bu milletimizin huzursuzluğuna sebep olacaktır. Dolayısıyla sizlerden beklentimiz odur ki her biriniz sahip olduğunuz görevin hakkını vererek kendi ailenize veya akrabalarınıza hizmet ediyormuş gibi milletimizin tüm fertlerine eşit ve adil hizmet götürme konusunda yarış içerisinde olunuz. Ancak böyle yaparsanız milletin gönlünde silinmez yer alırsınız. 2013 yılında hepimize sağlıklı, huzurlu, başarılı, mutlu bir yıl diliyorum.''

Polis okulu ve yurt öğrencilerinin hazırladıkları halk oyunları, skeç ve müzik dinletisini izleyen Vali Lekesiz'e ziyaretlerde İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Başoğlu, İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut Aldatmaz ve Vali Yardımcısı Fahrettin Göncü de eşlik etti.

Muhabir: Emin Sansar-Halit Demir

Yayıncı: İsmihan Özgüven
Kaynak: AA