Ankara’da Ladikliler Buluşması

Ladikli Yönetici, Sanayici ve İş Adamları Derneği (LAYSİAD) Yönetim Kurulu üyeleri Ankara’da görev yapan bürokrat hemşerileri ile buluştu.

Tavacı Recep Usta Restoran’da gerçekleşen buluşmaya Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Fatih Acar, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Arslan Karanfil, Tapu Kadastro Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Kanal, Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdür Yardımcısı Ali Savaş Karamangil ile Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt katıldı.

Birlik ve hemşeri dayanışmasının güzel bir örneğinin sergilendiği buluşmada konuşan LAYSİAD Başkanı Süleyman Karabük, derneklerinin kuruluş amaçları ve yaptıkları çalışmalar hakkında bürokrat hemşerilerini bilgilendirdi. Konuşmasında LAYSİAD'ın bir kültür derneği olmaktan öteye iktisadi hedefleri olan bir dernek olduğuna vurgu yapan Başkan Süleyman Karabük, “Türkiye’nin dört bir tarafında görev yapan Ladikli üst düzey bürokratlarımız var. Bugün her biri görevlerinde üstün başarılı Ankara’daki hemşerilerimizle bir arada olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Sizler, diğer illerde görev yapan başarılı bürokratlarımız gibi ilçemizin gururusunuz. LAYSİAD olarak her zaman yanınızdayız ve yanınızda olmaya devam edeceğiz. İnşallah bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz” dedi.

Derneklerinin kuruluş amaçlarının Ladik ilçesine ve halkına katkı sağlamak olduğunu belirten Süleyman Karabük, “Sizlerin de bildiği gibi güzel ilçemiz Ladik turizm açısından potansiyeli en yüksek yerleşim yerlerinden bir tanesi. Dolayısıyla turizm adına yönelik yaptığımız her çalışma ilçemizin ekonomisine güç katacak seviyeye getirmeyi hedefledik. Daha yeni kurulan bir dernek olmamıza rağmen başarılı çalışmalara imza attık. Belediyeden 29 yıllığına kiraladığımız Hamamayağı Tesisleri’nin işletmesini yürütmekteyiz. Hedefimiz burayı turizme kazandırmak. Epey mesafe aldığımız bu konuda ve diğer hedeflediğimiz projeleri de yine tek tek hayata geçireceğiz. Bu projelerde sizleri de yanımızda görmek bizlere güç verecektir" diye konuştu.

Akdağ Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Zeybek de yürüttükleri çalışmalar hakkında hemşerilerini bilgilendirdi.

Ankara’da görev yapan Ladikli bürokratlar ise organizasyondan dolayı LAYSİAD yönetimine teşekkür ederek, “Uzakta olsak bile hemşerilerimizin desteğini hissetmek çok güzel bir duydu. Hepimizin ortak amacı ülkemiz için güzel hizmetler yapabilmek. Koltuklar gelip geçici. Buradan gittiğimizde arkamızda güzel hizmetler, eserler bırakabilirsek ne mutlu bize. Aynı zamanda bugünkü birlikteliğimiz ayrıca birlik ve beraberlik ruhumuzun da ne kadar kuvvetli olduğunun göstergesidir. Bu gücün artarak devam etmesini diliyoruz. İnşallah hep birlikte bunu başaracağız. Hemşerileriniz olarak tıpkı bundan önce olduğu gibi yapılan her çalışmada paydaşınız olacağımızdan şüpheniz olmasın" şeklinde ifade ettiler.

Hoş sohbetlerin yaşandığı yemekte, daha sonradan belirlenecek bir tarihte LAYSİAD üyelerinin tamamının katılımıyla Ladik’te geniş katılımlı toplantı yapılmasına karar verildi.

Kaynak: İHA