Vali Erden Karahallı’da İncelemelerde Bulundu

Vali Mehmet Ufuk Erden, Karahallı ilçesindeki sorunları yerinde tespit etmek, devam eden yatırımları denetlemek ve yerel yöneticilerle bir araya gelmek amacıyla inceleme gezisi düzenledi.

Vali Erden Karahallı’da İncelemelerde Bulundu
Karahallı’da temaslarını Kaymakam Sinan Aslan’ı ziyaret ederek başlayan vali Erden daha sonra sırasıyla; İlçe jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Belediye Başkanlığını ziyaret ederek yöneticilerden ilçede devam eden çalışmalar ve sorunlar hakkında bilgi aldı. Vali Mehmet Ufuk Erden, ziyaret sonunda Karahallı ilçesindeki sanayi potansiyelinin önemine dikkat çekerek yatırımcı çekmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Vali Mehmet Ufuk Erden; ziyarette ilçenin sosyo-ekonomik, kültürel ve idari yapısı hakkında Kaymakam Sinan Aslan’dan brifing aldı. Kaymakamlık ziyaretinin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Belediye’sini ziyaret eden Vali Mehmet Ufuk Erden, Belediye Başkanı Nihat Süzek’ten ilçede gerçekleştirilen yatırımlar hakkında bilgi aldı. Belediye ziyaretinin ardından esnaflar ile sohbet eden Vali Mehmet Ufuk Erden daha sonra Karahallı Organize Sanayi Bölgesinde açılış ve incelemelerde bulundu.

Karahallı Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösterecek olan İleri tarım meyve paketleme ve soğuk hava deposu açılışını Milletvekili İsmail Güneş ve diğer davetliler ile birlikte gerçekleştiren Vali Mehmet Ufuk Erden, daha sonra firma sahibinden işletme hakkında bilgi aldı. Vali Erden ve beraberindeki heyet açılış sonrası Karahallı OSB’de bulunan bazı firmaları da gezerek incelemelerde bulundular.

Vali Mehmet Ufuk Erden Karahallı ziyaretini tarihi Clandras Köprüsü ve mesire alanını da gezerek tamamladı .
Kaynak: İHA