Ordu Milletvekili Ünal Balıkçılarla Bir Araya Geldi

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Ordu'nun Gülyalı ilçesinde balıkçılarla bir araya geldi.

Ünal, beraberinde Gülyalı Kaymakamı Yemen Bayrak, Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen birlikte Gülyalı Balıkçı Kooperatifi'ne ziyarette bulundu.

Burada balıkçıların sorunlarını dinleyen ve çalışmalar hakkında bilgiler alan Ünal, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, her zaman balıkçıların yanında olduklarını ve balıkçıların sorunlarına çözüm bulmak için uğraştıklarını belirtti.

Gülyalı balıkçı barınağının daha modern olması için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Ünal, ''Bu anlamda barınak çevresinde düzenleme çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığında bölgede ki balıkçılar daha rahat edecekler'' diye konuştu.

Ünal, Ordu'da bulunduğu sürece bir çok esnafın ve çalışanın sorunlarını dinleme fırsatı bulduğunu, kentte kaldığı sürece sorunları dinlemeye ve çözüm üretmeye çalışacaklarını da sözlerine ekledi.

Gülyalı Balıkçı Kooperatifleri Başkanı İnan Sağlam ise yaptığı konuşmada, kendilerine her zaman destek veren Fatih Han Ünal ve Gülyalı Kaymakamı Yemen Bayrak'a teşekkür etti.

Sağlam, barınakta yürütülen çalışmaların Ünal ve Bayrak sayesinde hızlı bir şekilde ilerlediğini kaydetti.

Muhabir: Hayati Akçay

Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
Kaynak: AA