Kırca’nın o sözleri Birand’ı da çileden çıkarttı

Gazeteci ve Kanal D anchormeni Mehmet Ali Birand, son günlerde yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ünlü tiyatro sanatçısı Levent Kırca’ya tepki gösterdi.

Kırca’nın o sözleri Birand’ı da çileden çıkarttı
Ünlü tiyatro sanatçısı Levent Kırca, Sanatçılar Girişimi'nin düzenlediği gecede yaptığı konuşmada salonda bulunan herkesi şok etmişti. Kırca, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşma sırasının “İşi olduğu” gerekçesiyle öne çekilmesine sinirlenerek'Bu geceye geliyorsan, bekleyeceksin. İşi varmış diye gidiyormuş. Benim de işim var, belki bir karı buldum gidip onu dü…….” demişti.

Ünlü sanatçı daha sonra ise yine ağır sözler kullanarak Sezen Aksu, Halil Ergün ve Ali Poyrazoğlu isimlerini hedef almış “Sezen Aksu ve Alı Poyrazoğlu'nun gıyabında yüzlerine tükürüyorum. Onlar birer vatan hainidir” demişti.

İşte Kırca'nun bu ağır sözlerine gazeteci ve Kanal D anchormeni Mehmet Ali Birand'dan tepki geldi. Sunduğu haber ardından Levent Kırca'yı eleştiren Birand,'Ne demek vatan haini anlayabilmiş değilim. Emin olun Levent Kırca'ya bunlar hiç yakışmıyor. Farklı bir görüşe vatan haini demek çok ağır bir şey ve yazık' ifadelerini kullandı.