Belediye’den Köpek Barınağı

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde, Belediye tarafından Gökçebey’de köpeklerin meydana getirdiği problemi çözmek için köpekler için barınak yapıldı.

Belediye’den Köpek Barınağı
Gökçebey ilçesinde, Belediye tarafından Gökçebey’de köpeklerin meydana getirdiği problemi çözmek için köpekler için barınak yapıldı. Belediye Başkanı Kılınçarslan Gökçebey ilçesindeki başıboş köpekleri toplayarak buradaki bakımını veteriner tarafından yapıldığını belirtti.

Kılınçarslan, "Epey bir zamandır gündemimizde olan bir hayvan barınağı özellikle, köpeklerin meydana getirdiği problemi çözecek küçük bir barınak yaptırdık. Kendi bünyemizde bununla ilgili daha büyük bir proje Devrek, Gökçebey ve Çaycuma ilçelerinin ortak kullanacağı bir köpek barınağı, Devrek ilçe sınırlarında yapımına başlandı. Sanıyorum önümüzdeki yıl bitmesi tasarlanıyor. Barınaktan 3 ilçe yararlanma olanağı bulacaktır. O yapılıncaya kadar biz kendi belediye sınırları içerisindeki başıboş köpekleri toparlayarak, kendi barınağımıza veterinerimizin gözetiminde onları toparlayıp orada bakımlarını sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA