Ak Parti Sarayönü İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Sarayönü İlçe Teşkilatı 29. Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya, toplantıda yaptığı konuşmada, yerel seçimler, ulusal gündem ve sunulan hizmetlere değindi.

Sarayönü'nün TOKİ için birçok yerden avantajlı olduğunu ifade eden Yerlikaya, seçimlerden sonraki ilk hafta TOKİ'yi ziyaret ederek Sarayönü, Altınekin, Kadınhanı ve Ilgın için toplu konut istediklerini belirtti.

İlk talebi gerçekleştirdikleri için olumlu sonuçlar elde ettiklerini anlatan Yerlikaya, ''Yine Ladik'e çok programlı lise ve imam hatip lisesi yaptırmak için kolları sıvadık. Seçimlerde başınız öne eğik olmasın, dik durun. Çünkü yaptığımız hizmetlerin hepsi ortada ve bu hizmetler katlanarak artmaya devam edecek'' diye konuştu.

Yerlikaya, muhalefetin kıyamet senaryoları yazıp, felaket tellallığı yaptığını ancak hiçbirinin maya takvimi gibi tutmadığını dile getirdi.

Konuşmaların ardından HAS Parti Sarayönü İlçe Teşkilatı'ndan ayrılarak AK Parti'ye geçen yeni üyelerin rozetleri takıldı.

Toplantıya, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, AK Parti Konya İl Başkan Vekili Bestami İnan ve çok sayıda partili katıldı.

Muhabir: Ahmet Turan / Mümin Altaş

Yayıncı: Murat Aslan
Kaynak: AA