Mudanya Musiki Derneği Çalışmalrına Başladı

Mudanya Musiki Derneği, olağanüstü kongresinin çalışmalarına başladı.

Mudanya Musiki Derneği Çalışmalrına Başladı
Mudanya Musiki Derneği yaptığı genele kurulunun ardından yeni yönetimini belirledi. Yönetim ve dernek üyeleri bir araya gelerek görev dağılımda bulundular. Yeni seçilen yönetim kararıyla koro şefliğine Türk Sanat Müziğinin tanınmış ismi Mustafa Can getirildi.

Yönetim kurulu başkanlığına getirilen Güngör Veyis Tosunoğlu, yeni yönetimle birlikte Mudanya’ya renk katacaklarını ifade etti.

Tosunoğlu, “Yeni yönetimiyle çalışmaya başlayan derneğimiz sadece musiki alanında kalmayıp sivil toplum kuruluşlarıyla paylaşımlarda bulunup Mudanya’yı en iyi şekilde temsil edecektir. Kültür ve sanat adına arkadaşlarımla birlikte en iyiyi başarma gayreti içinde olacağız. Musiki alanında değerli hocamızla birlikte deneyimli üyelerimizin çalışmalarıyla Mudanya ve Mudanya dışında konserler vererek Mudanya’mızın adını duyarcağız" dedi.

Derneğin ilk toplantısında bir araya gelen dernek üyeleriyle tanışan Şef Mustafa Can, dernek üyeleriyle bir süre sohbet edip tanıştıktan sonra yeni yönetimi kutlayıp gelecek için çalışmalarından bahsetti. Can, “Her hafta tam kadro bir araya gelerek yapacağımız özverili çalışmaların ardından güzel bir konserle bu çalışmalarımızı taçlandırmak istiyorum. Siz değerli dostlarım her biriniz değerli tecrübeli isimlersiniz sizlerle birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyacağım“ diye konuştu.

Yapılan genel kurulun ardından 30 üyenin oylarıyla seçilen yönetimde Başkan Güngör Veyis Tosunoğlu ile birlikte Başkan Yardımcılığına Mutlu Türkyılmaz, yönetin kurulu üyeliklerine Murat Araş, Rahime Alkan, ve Ahmet Bahar seçildiler. Denetim kurulu Başkanlığına Bahri Deniz seçilirken üyeliklere Bayram Atay, Tülay Evcimen seçildiler .
Kaynak: İHA