(özel Haber) Dj Tabut İçinde Sahneye Geldi

Zonguldak’ta bir grup üniversite öğrencisi tarafından düzenlenen bir etkinlikte DJ, tabutla sahneye geldi.

(özel Haber) Dj Tabut İçinde Sahneye Geldi
Bülent Ecevit Üniversitesi’nde okuyan öğrenciler Mesut Bayezit, Dinçer Ocaktan, Ali Ahmet Demircan tarafından Kıyamet Partisi düzenlendi.

21 Aralık’ta kıyametin kopacağı kehanetinde bulunan Mayaları alaya alan partide, DJ Burçin Yavuz, beyaz bir örtü ile sarılı tabutun içerisinde sahneye geldi. DJ Burçin’in içerisinde bulunduğu tabutu omuzuna alan arkadaşları, sahneye kadar taşıdı. Tabutun geçiş anında salon birbirinden farklı renklerdeki ışıklar ve sıkılan duman ile fantastik bir mekana dönüştürüldü. Sahnede dik konulan tabutun kapağının açılması ile birlikte DJ Burçin, tabut içerisinden çıkarak ses mikserinin başına geçti. Çığlıklar atan ve alkış tutan gençler, DJ Burçin’in başarılı performansı ve müziğin etkisiyle kendilerinden geçti. Partinin 21 Aralık 2012 tarihine tesadüfen denk gelmesi nedeniyle Kıyamet Partisi’ ismi verdiklerini belirten Mesut Bayezit, “Ben, kıyametin kopacağına inanmıyordum. Bu inanış ile dalga geçen bir parti düzenledik. Asıl kıyamet burada koptu” diye konuştu.

DJ Burçin ise hayatında ilk kez tabut ile sahneye çıktığını söyledi.

Tabutun daha önce kullanılan bir tabut olması nedeniyle çok gerildiğini de belirten DJ Burçin, şöyle konuştu: “Daha önce prova yaptık ama yine de çok gerildim. Zaten tabut kullanılmış tabuttu, izler vardı. Örtü sarıldı ama yine de çok gerildim. Benim gergin olduğum anlar ise insanların eğlencenin doruklarına ulaştığını fark ettim. Her ne kadar o anları göremediysem de, sesleri, alkış tempolarını duydum” Sabahın erken saatlerine kadar süren partide, gece yarısı geri sayım da yapıldı. Sayımdan sonra bir süre beklenilirken, birden çalan gonk sesleriyle salondakilere heyecan dolu anlar yaşatıldı .
Kaynak: İHA