Kamelyalı Kadın Büyüledi

Yenimahalle Belediyesi Dört Mevsim Tiyatro Salonu perdeyi “Kamelyalı Kadın” ile açtı.

Kamelyalı Kadın Büyüledi
156 yıldır tazeliğini koruyan aşk öyküsünün kahramanlarını ünlü oyuncular Hande Subaşı ve Bora Gencer’in canlandırdığı müzikal Başkentli tiyatro severlerden tam not aldı. Geçtiğimiz sezon 30 ayrı oyunun sahnelendiği Dört Mevsim Tiyatro Salonu, yapılan tadilat çalışmasının ardından önceki gün yeni sezonun ilk oyunuyla perdeyi açtı. 1847 yılının Paris’in de geçen bir aşk hikayesinin anlatıldığı Alexandre Dumas’ın yazdığı romandan uyarlanan oyun, genç yaşlı yüzlerce tiyatro sever tarafından beğeniyle seyredildi.

Verem hastalığıyla mücadele eden bir hayat kadını olan Marguerite Gautier karakterini ünlü oyuncu Hande Subaşı’nın canlandırdığı oyunda, Gauter’in uğruna lüks hayatında vazgeçerek büyük bir aşkla bağlandığı Armand Duval karakterini de oyuncu ve pop şarkıcısı Bora Gencer oynadı. Usta oyuncular Suna Keskin ve Tarık Papuçcuoğlu’nun da performanslarıyla göz doldurduğu oyunda Tiyatro Kedi Orkestrası’nın 15 özgün şarkısını Selçuk Alagöz seslendirdi.

Yenimahalle Belediyesi tarafından restorasyonu yaptırılan Dört Mevsim Tiyatro Salonu geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda da birçok oyuna ev sahipliği yapacak. Kamelyalı Kadın ile perdeyi açan tiyatro salonunda önümüzdeki Ocak ayında 3 ayrı oyun sergilenecek .
Kaynak: İHA