Ak Parti Burdur Milletvekili Özçelik Açıklaması

AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Gölhisar Devlet Hastanesi'ni eksikliklerini gidererek bölgenin en donanımlı hastanesi yapmak istediklerini bildirdi.

Özçelik yaptığı yazılı açıklamada, Gölhisar Devlet Hastanesi'nin, güçlendirmede harcanacak ödenek dikkate alınarak yapılan girişimler sonucunda Sağlık Bakanlığı'nın 2011 Yılı Yatırım Programı'na kabul edildiğini hatırlattı.

Yeni hastanenin ihale bedelinin 10 milyon 832 bin lira olduğunu anlatan Özçelik, açıklamasında, ''Gölhisar Devlet Hastanesi'ni eksikliklerini gidererek bölgenin en donanımlı hastanesi yapmak istiyoruz'' ifadesini kullandı.

Kredi ve Yurtlar Kurumu'na bağlı 500 kişi kapasiteli öğrenci yurdunun yerinin Murat Tok tarafından bağışlandığını, kapalı alanının 15 bin 800 metrekare olacağını anlatan Özçelik, şunları kaydetti:

''İlçeye yapılacak Merkez İlköğretim Okulu binası 17 derslikli olacak. 16 derslikli Anadolu İmam Hatip Lisesi yapımı, 2012 yılı yatırım programına alınmıştır. Gölhisar ve Yusufça belediye başkanlıklarımızın ortaklaşa yaptıkları müracaat sonucunda yapılan görüşmelerimizle 192 konutluk proje gündeme alınmıştır. İbecik Beldesi Göleti büyük bir çaba ve gayretle belediye başkanımızın da yoğun mesaisiyle programa alınmıştır. İlçemizde asayiş ve trafik hizmetlerinin daha etkin ve verimli yerine getirilebilmek için Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu kurulması çalışmalarına başlanmıştır.''

Muhabir: Gökmen Yüce

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
Kaynak: AA