Mefok Fotoğraf Sergisi Açıldı

Merkez Çelik Fotoğraf Kulübünün (Mefok) Kayseri Park’ta düzenlediği sergide Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak’ın Dubai’de çektiği fotoğraf da sergilendi.

Mefok Fotoğraf Sergisi Açıldı
Kayseri Park’ta düzenlenen fotoğraf sergisine Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Boydak Holding Yönetim Kurulu üyesi Memduh Boydak, Merkez Çelik Fotoğraf Kulübü (Mefok) Başkanı Hüseyin Taşkın ve çok sayıda davetli katıldı.

Sergide konuşan Boydak Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, “Gerçekten Mefok’un 3. Fotoğraf sergisini açmasından dolayı çok mutluyuz. Gerçekten ekonomik olarak tarih yazıyorlar. Merkez Çelik kurulduğu yıldan bu yana ilk 500’ün içerisinde bulunan bir şirket ve her geçen yıl bu çıtayı yukarıya taşıyor. Dolayısıyla bu nedenle çalışma arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımız çok çalışıyorlar ve yanında da sosyal faaliyetlere de katılıyorlar. Bu fotoğraf sergisi de artık geleneksel hale geldi. Bu inşallah diğer şirketlerimize de örnek olur. Hayat sadece çalışmaktan ibaret değil. Bu tür etkinliklerde yapmak gerekiyor. Sergide 47 fotoğraf bulunuyor. Benimde burada 1 tane fotoğrafım var. Aslında geçen yıl daha fazlaydı, bu sene işlerimiz biraz yoğun olduğundan dolayı fotoğraf çekmeye zaman ayıramadık. İnşallah bundan sonraki senelerde daha fazla zaman ayırırız.” diye konuştu.

Mefok Başkanı Hüseyin Taşkın ise, “Mefok sosyal etkinlikler çerçevesinde bu sergisini açtı. Bu yıl gerçekleştirdiğimiz 3. Fotoğraf sergisi. Sergimizde genelde yaşam, manzara ve doğa fotoğrafları bulunuyor. Bugün yaklaşık 20 kişinin sergilediği 47 fotoğraf sergimizde yer alıyor.” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA