Yahşi Cazibe’nin Barış’ı Yeni Dizi İçin Kolları Sıvadı

Bursalı Dizi oyuncusu Gökçe Özyol, çekimleri süren ‘Ali Ayşe’yi Seviyor’ isimli dizinin çok keyifli bir komedi dizisi olduğunu söyledi.

Yahşi Cazibe’nin Barış’ı Yeni Dizi İçin Kolları Sıvadı
Yahşi Cazibe isimli dizideki Barış karakteri ile meşhur olan Gökçe Özyol, Bursa'da görme engelli çocuklar ana sınıfını açmak için yürütülen ‘Tavşan Görenkulak İçin Masallar’ projesinin tanıtımına katıldı.

Biliş Anaokulu Okul Aile Birliği ve ünlü dizi oyuncusu Gökçe Özyol, seçtikleri eğitici masalları radyo stüdyolarında kaydetti.

Hazırlanan masal cd’lerinin geliriyle Bursa’nın ilk görme engelliler anasınıfının tefriş edilmesinin planlandığı bildirildi.

Yeni dizi ve film projeleri ile ilgili bilgi veren Özyol, “Geçen sene Yahşi Cazibe’yi bitirdik. Bu sene yine Hakan’la beraber ‘Ali Ayşe’yi Seviyor’ diye bir projeye başladık. Ocak ortası gibi yayına girecek. Çok keyifli bir komedi. Çoğu planları harici çekiyoruz. Bir mahalle komedisi ve dışarıda mahallede geçiyor. Çok samimi, sıcak ve güzel bir dizi. İçimize sindi. Çok keyifli bir iş olacak gibi görünüyor. Geçen yaz ‘Romantik Komedi 2’ diye bir sinema projesi yaptık. Şubat gibi o vizyona girecek” dedi.

Kaynak: İHA