Çarşıbaşı'nda Esnaf ve Vatandaş, Küçük Sanayi Sitesi'ni Bekliyor

Trabzon’un Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, ilçede kurulması planlanan Küçük Sanayi Sitesi'nin kamulaştırma çalışmalarında sona gelindiğini açıkladı.

Çarşıbaşı'nda Esnaf ve Vatandaş, Küçük Sanayi Sitesi'ni Bekliyor
Başkan Yılmaz, ilçenin Merkez Mahallesi'ndeki 15 dönümlük arazi üzerinde kurulması düşünülen Küçük Sanayi Sitesi için TOKİ tarafından başlatılan kamulaştırma çalışmalarının Son aşamaya geldiğini belirtti.

Yılmaz, "Kamulaştırma yapılan arazide istimlâk bedellerine itiraz edenler ve mahkemeye gidenler oldu. Şimdi ise mahkemelerin Sonucunu bekliyoruz. İtirazların Sonuçlanmasının ardından Küçük Sanayi Sitesi'nin projesi hazırlanacak ve ihalesi yapılacak." dedi.

Küçük Sanayi Sitesi'nin tamamlanması halinde Çarşıbaşı'nda önemli bir eksikliğin giderileceğine dikkat çeken Yılmaz, "İlçemizde küçük sanayi işlerini yapan esnafımız maalesef dağınık bir yapıda hizmet veriyor. Bazıları apartmanların altında hizmet veriyor. Bu da zaman zaman şikâyetler meydana geliyor. Bu durumdan hem esnaf hem de vatandaşımız rahatsız. Esnafımıza daha iyi koşullarda hizmet ve iş üretme imkânı tanıyacak olan Küçük Sanayi Sitesi'ni tamamlayıp ilçemizin hizmetine sunmak istiyoruz." şeklinde konuştu.