Nata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Namık Tanık Açıklama Yaptı

Nata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Namık Tanık, 151 metreyle ''Ankara'nın en yüksek konut kuleleri'' konumunda olan NATA Vega'da konutların büyük bölümünün satıldığını bildirdi.

Konuya ilişkin Nata Holding'den yapılan açıklamada, Holding'in inşa ettiği, Ankara Doğukent'te bulunan Nata Vega Kuleleri'nde konutların fiyatlarının 150 bin liradan başladığı ifade edildi.

Satışın başladığı NATA Vega Kuleleri'nde toplam 365 konutun bulunduğu ve fiyatların 2,5 milyon liraya kadar çıktığı vurgulanan açıklamada, projenin, her türlü konforu bünyesinde barındırdığı kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Tanık, projenin, Doğukent'e cazibe kattığını belirterek, bölgedeki emlak piyasasının da projeyle birlikte hareketlendiğini belirtti.

Yakın dönemde daha çok projenin hayata geçeceğine inandıklarını dile getiren Tanık, şunları kaydetti:

''Bu konutlar, şehrin kalabalığından bunalanlara rahat nefes alma olanağı sağlayacak. Burası merkeze yakın, hiçbir trafik sorunu yok. Oran ve Çankaya'ya 10 dakika mesafedeyiz. Hava alanına da yakın olmamız en önemli avantajlarımızdan biri. Satışların kısa süre önce başladığı konutlarımıza yoğun bir talep var. 24 saat kameralı güvenlik sisteminden sosyal donatılara kadar her türlü konforun bulunduğu konutların fiyatları ise 150 bin liradan başlayıp, dubleks dairelerde 2,5 milyon liraya kadar ulaşıyor. Doğukent'te bulunan konutlarımız, inşaatın başlamasının ardından bölgenin kaderini tamamen değiştirdi. Çevresindeki emlak piyasasını hareketlendiren projenin gelecek yılın ilk çeyreğinde tamamlanması planlanıyor.''

-''Konutları satın alanlar, Başkent'e tepeden bakma olanağı yakalayacak''-

Tanık, 151 metre ve 46 kat olarak inşa edilen konutların, 131 metreyle bugüne kadar Ankara'nın en yüksek yapısı olarak kabul edilen Atakule'den 20 metre daha uzun olduğuna dikkati çekerek, sözlerini şöyle tamamladı:

''Bu proje, benim için de çok önemli. Bizzat süreci titizlikle takip ediyorum. Konutları satın alanlar, Başkent'e tepeden bakma olanağı yakalayacak. Özellikle bürokratlar, iş adamları ve yurt dışı yatırımcıların göz bebeği haline gelen, 151 metreyle Ankara'nın en yüksek konut kuleleri konumunda olan NATA Vega'da ilk aşamada olunmasına rağmen konutların büyük bölümü satıldı.''

-NATA Vega Kuleleri-

Başkent'in yeni gelişim ve yerleşim bölgesi olarak değerlendirilen Çankaya ile Mamak'ın kesiştiği bölgede yer alan NATA Vega Kuleleri, standartlarıyla farklı bir yaşam sunuyor. 365 daireli konut projesinde merkezi su deposu ve hidrofor sistemi, kullanılan kadar ödeme yapılmasına olanak sağlayan kalorimetre sistemli merkezi ısıtma ve 24 saat sıcak su bulunuyor. Her blokta ısı ve ses izolasyonu, üç katlı kapalı otopark ve 4'er asansör yer alıyor.

NATA Vega konutlarında spor yapmak da mümkün olacak. Konutların altında kapalı yüzme havuzu, sauna, çok amaçlı spor salonu, çocuk oyun ve etüt merkezi yer alıyor. 24 saat kameralı güvenlik sistemi ve her dairede görüntülü interkomla güvenliğe büyük önem veriliyor. 1+1, 2+1, 3+1 4+1 ve terasta dublex daireleri bulunan proje kapsamında dileyenler spor yapabilecek, isteyen bahçede vakit geçirebilecek, isteyen ise konutların yemen yanı başındaki NATA Vega Outlet'te alışveriş yapabilecek.

Muhabir: Recep Demir

Yayıncı: Abdullah Kıratlı
Kaynak: AA